• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

FC Utrecht – Ajax is zonder enige twijfel de meest interessante partij uit de negende speelronde van de Eredivisie. Beide clubs snakken naar punten, maar ze kunnen nou eenmaal niet allebei winnen. Bij een gelijkspel zijn ze alle twee verliezers en dus zal er voor elke meter gestreden worden zondag. Voorspel FC Utrecht – Ajax en speel mee via de beste bookmakers door in te zetten op Voetbalwedden.nl!

Statistieken

FC Utrecht begint dit thuisduel tegen Ajax vanaf de laatste plaats. De Amsterdammers staan niet veel hoger dan hun collega’s uit het midden van het land. Na acht speelronden vinden we Ajax terug op een zestiende positie. De Amsterdamse club heeft nog wel twee inhaalduels tegoed, waarbij de wedstrijd RKC – Ajax gestaakt werd bij een 2-3 voorsprong. In die wedstrijd zijn nog zeven minuten te spelen.

Vorig seizoen won Ajax bij FC Utrecht met 0-2. In de Johan Cruijff Arena eindigde de onderlinge strijd tussen beide profclubs in 3-1, ook in het voordeel van Ajax.

Odds FC Utrecht – Ajax

De pre-wedstrijd quoteringen in het 1×2 spelsysteem zien er bij deze wedstrijd als volgt uit. Als FC Utrecht trainer Ron Jans en zijn team erin slagen te winnen van Ajax keren de bookmakers tot 4.20 keer het speelbedrag uit.

Bij een gelijkspel in de Galgenwaard staan de pre-odds op maximaal 3.80 keer de inleg ingeschaald. Een hoge quotering voor dit duel tussen de twee clubs die onderaan het rechterrijtje staan.

Weten de Ajacieden met Maurice Steijn aan het roer drie punten te pakken in de Domstad? Dan kunnen voetbalgokkers bij deze voorspelling tot 1.80 keer de inleg terugkrijgen van de bookmakers op Voetbalwedden.nl.

Spelopties

Een leuke spelopties bij de wedstrijd van de Domstedelingen tegen de Ajacieden is de dubbele kans mogelijkheid. Hierbij kies je voor twee uitslagen uit het 1×2 spelsysteem. Hierdoor stijgen je winstkansen fors, maar zullen de odds bij een winnende deal wel iets lager uitvallen.

Deze speloptie is interessant voor iedereen die graag een gokje waagt maar daarmee niet te veel risico wil nemen. Bekijk de actuele odds voor dit speltype ook op de Voetbalwedden.nl vergelijkingspagina.

Voetbalwedden.nl

Meespelen met FC Utrecht – AFC Ajax Amsterdam kan via Voetbalwedden.nl op een hele makkelijke, laagdrempelige manier. Het maakt niet uit hoeveel je inzet of voor welke weddenschap je kiest: je speelt altijd via betrouwbare, veilige wedkantoren!

Datum en tijdstip FC Utrecht – Ajax

Als je wilt inzetten op Utrecht – AFC Ajax is het wel handig om te weten wanneer deze wedstrijd wordt gespeeld. De aftrap staat gepland voor zondag 22 oktober 12:15 uur. Het is dus een vroeg duel en dat zorgt ervoor dat je extra scherp moet zijn bij het plaatsen van de voorspelling. Je bent namelijk zomaar (net) te laat. Check nu al alle odds en speel mee met Utrecht – Ajax.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.