• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Na een 0-2 uitoverwinning in de eerste speelronde van de Eredivisie mag Feyenoord in de twee wedstrijd in de eigen Kuip aantreden. FC Twente is de tegenstander in Rotterdam-Zuid. Ook de ploeg uit Enschede begon het seizoen met een 2-0 overwinning. In de Grolsch Veste werd gewonnen van Fortuna Sittard. Bij de online bookmakers is Feyenoord favoriet in dit competitieduel. Welke uitslag voorspel jij?

Statistieken

Vorig jaar kreeg FC Twente een draai om de oren in de Rotterdamse Kuip. Feyenoord droogde de Tukkers af met 5-1. Grote nederlagen loopt Twente wel vaker op in de havenstad. Zo werd er in 2015 met 5-0 verloren. Het is ook al van 2013 geleden dat ze nog eens kwamen winnen bij Feyenoord. Zeven jaar geleden werd het 1-4. Dusan Tadic, tegenwoordig Ajacied, scoorde in dat duel tweemaal.

Beide ploegen begonnen de competitie dus goed, maar draaiende een wisselvallige voorbereiding. Feyenoord verloor van Hamburger SV (0-1) en FC Twente speelde met 1-1 gelijk tegen FC Emmen.

Odds

Bij de online gokwebsites zien we zeer hoge quoteringen bij een overwinning van FC Twente. Ook bij een gelijkspel lopen de uitkeringen richting spelers die hierop gokten flink op. Als Feyenoord, met trainer Dick Advocaat aan het roer, opnieuw drie punten mag bijschrijven zorgt dat voor de laagste uitkering bij deze Eredivisie wedstrijd.

Zet je in op Feyenoord, dan levert dan momenteel gemiddeld x1,40 keer je inleg op. Een gelijkspel tussen Feyenoord en FC Twente staat in het 1×2 spelsysteem op x4,25 keer het ingelegde speelbedrag. Stunt Twente in Rotterdam? Dan hebben spelers op deze uitslag heel veel geluk! Zij ontvangen in dat geval een uitkering van x6,25 bij de meeste bookmakerskantoren!

Speltypen

Kies ook eens een keer voor een ander spelsysteem dan het gebruikelijke 1×2 om zodoende kans te maken op een hogere uitkering. Verwacht jij bijvoorbeeld dan Feyenoord wint, maar dat FC Twente wil in staat is om te scoren in De Kuip? Kies dan voor de handicap: beide teams scoren. Dat levert dan meer op dan een zege van Feyenoord in het 1×2 spelsysteem. De gemiddelde quotering bij dit speltype staat op x1,63 keer je inleg.

Denk jij dat Feyenoord wint en de nul houdt? Dan loopt bij diezelfde handicap de uitkering zelfs op naar een ruime verdubbeling van je inleg als die voorspelling uitkomt: x2,14! Kijk voordat je een weddenschap plaatst dus altijd eerst even naar de diverse opties die er zijn voor de uitslag van jouw keuze. Zo kan je ook kiezen voor een half time/full time inzet. Hierbij voorspel jij wie er voor de rust aan de leiding staat en wie er na het laatste fluitsignaal de bovenliggende partij is.

Check onze handleiding of vergelijk de odds bij de diverse bookmakerskantoren waar je kunt spelen op Feyenoord – FC Twente. Zo ga je – net als de voetballers zelf – goed voorbereid de strijd aan!

Datum en tijdstip

De Eredivisie wedstrijd Feyenoord Rotterdam – FC Twente Enschede staat op de agenda voor zondagmiddag 20 september en begint op het gebruikelijke tijdstip van 14:30 uur. Vanaf half drie kan je nog altijd meedoen via voetbalwedden. Kies via onze bookmakers pagina voor live wedden en speel alsnog mee met Feyenoord – Twente!

Live wedden is een manier van spelen die steeds meer aan populariteit wint bij voetbalsupporters. Het maakt de wedstrijd immers nog spannender en biedt de optie om in te spelen op ontwikkelingen gedurende de wedstrijd.  Let wel op: geld dat je gebruikt voor het wedden op voetbalwedstrijden, kan je ook verliezen. Speel verantwoord en zet niet meer geld in dan je kunt missen. Zo houd je meespelen leuk, spannend en zonder al te grote risico’s.

Check ook de andere Eredivisiewedstrijd die dit weekeinde worden afgewerkt. Zo wordt er zondag ook de wedstrijd Ajax – RKC Waalwijk gespeeld. Inzetten op meerdere wedstrijden zorgt ervoor dat je je winstkansen spreidt en vergroot je kans om te scoren!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.