• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Dit Eredivisie weekend kun je weer volop wedden bij de bookmakers op Voetbalwedden.nl. Er staan torenhoge pre-odds klaar voor het duel PSV Eindhoven – FC Utrecht. De ploegen spelen zaterdag tegen elkaar in het Philips Stadion voor niets minder dan drie punten. Denk jij te weten welke ploeg wint? Speel dan mee via Voetbalwedden.

Statistieken PSV Eindhoven – FC Utrecht

PSV en FC Utrecht staan dicht bij elkaar op de ranglijst van de Eredivisie. De Eindhovense ploeg die wordt geleid door trainer Roger Schmidt staat op de derde plek met 31 punten. De Utrechtenaren staan vierde met 26 punten. In de Eredivisie duels van vorige week speelde PSV uit tegen SC Heerenveen. De punten werden gedeeld met de Friese ploeg in het Abe Lenstra Stadion werd het 1-1. De Domstedelingen onder leiding van trainer René Hake won met 1-0 van Heracles Almelo.

De wedstrijd tegen FC Utrecht is voor de Eindhovense ploeg de laatste wedstrijd voordat het in de Europa League naar Real Sociedad reist. Daar speelt PSV de laatste groepswedstrijd en die moet gewonnen worden om te kunnen overwinteren in de Europa League. FC Utrecht heeft geen Europese verplichtingen en kan zijn pijlen blijven richten op de Eredivisie en de KNVB beker.

In 2016 won Utrecht nog van PSV in de KNVB beker (1-3), maar in de Nederlandse Eredivisie hebben de bezoekers uit de Domstad deze eeuw nog niet één keer een puntje weten te scoren in de Brabantse lichtstad.

Odds PSV Eindhoven – FC Utrecht

De quoteringen zijn om te smullen voor dit duel in het Philips Stadion. Mocht FC Utrecht winnen in Eindhoven dan kun je rekenen op een bonus van maximaal x5.75 keer je speelbedrag.

Een gelijkspel is bij de meeste online bookmakers al x4.75 keer je speelbedrag waard. Een overwinning van PSV staat in het 1×2 spelsysteem op x1.57 keer je inleg ingedeeld.

Speltypen

Ben jij meer het type voor live betting? Dan kan je dat natuurlijk goed combineer met een voorspelling in het 1×2 spelsysteem. Met live wedden kun je tijdens de wedstrijd bepalen welke ploeg er het sterkste is en de meeste kans op winst zal maken.

In de pre-fase hebben de bookmakers naast het 1×2 spelsysteem ook andere speltypen waar jij met hartenlust op kunt wedden. Populair bij de bookies is speltype half time / full time en het uitdagende handicap spelsysteem. Ontdek ook de quoteringen bij een scorende speler van PSV of van FC Utrecht. Scoort Ritsu Doan voor PSV? Dan kan jij x2.25 keer je inleg scoren met een juiste voorspelling hierop. Maakt Doan als eerste van de wedstrijd een doelpunt dan kan die bonus zelfs nog wat hoger uitpakken. De bookmakers keren dan x5.50 keer je inleg uit.

Deze optie kan je natuurlijk ook toepassen bij FC Utrecht-spelers. Een goal van Bart Ramselaar levert x4.00 keer je inleg op. Als Ramselaar als eerste scoort wordt het ingelegde bedrag zelfs x10.50 keer meer waard.

Voetbalwedden

Veel voetbalwedders scoren wekelijks met winnende weddenschappen op gokwebsites. Voetbalwedden heeft de beste odds en deals voor je klaargezet, zodat je geen troostprijs maar de hoofdprijs scoort als je een correcte voorspelling plaatst!

Datum en tijdstip

De Eredivisie wedstrijd PSV Eindhoven – FC Utrecht wordt op zaterdag 4 december om 16:30 uur gespeeld. Decor voor deze topper is het Philips Stadion. Wil je scoren in de pre-fase? Zet dan in voordat het duel begint. Kies je liever voor live gokken? Log dan in bij Voetbalwedden vanaf 16:30 uur en plaats je weddenschap voordat de wedstrijd is afgelopen. Kies jij het juist moment? Dan ben jij de winnaar bij PSV – FC Utrecht!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.