• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

De interlandperiode zit er weer op en dus gaan we weer voetballen in de Eredivisie. In speelronde negen neemt Feyenoord het in Rotterdam op tegen Vitesse uit Arnhem. Welke club pakt de volle buit? Of delen beide ploegen de punten in deze wedstrijd? Vergelijk de odds, zet in en win via Voetbalwedden.nl!

Statistieken

Vitesse heeft in de afgelopen vijf onderlinge duels drie keer gewonnen van Feyenoord. De laatste keer was afgelopen seizoen. Vitesse won toen met in 1-0 in de Rotterdamse Kuip.

In Arnhem wist Feyenoord afgelopen seizoen wel te winnen. Het doelpuntrijke duel eindigde in een 2-5 overwinning voor de gasten uit Rotterdam.

Odds Feyenoord – Vitesse

Feyenoord is momenteel vierde en gaat als favoriet dit duel in. Dat betekent ook dat de odds in het 1×2 spelsysteem lager liggen als Feyenoord wint, dan wanneer Vitesse een driepunter scoort.

De hoogste odds in dit reguliere online spelsysteem staan op 13.00 keer de inleg. Deze uitbetaling volgt nadat Vitesse van Feyenoord heeft gewonnen.

Gaan de teams de punten met elkaar delen, dan keren de top bookmakers tot 8.00 keer het speelbedrag uit. Ook dat is een torenhoge odd bij dit Eredivisie duel.

Wint Feyenoord voor eigen publiek van Vitesse? Dan schrijven zij weer drie punten bij en kunnen voetbalwedders via de wedkantoren op onze site mooie odds scoren. De betere bookmakers die in Nederland actief zijn, belonen die voorspelling met een maximale quotering van 1.17 keer het speelbedrag.

Spelopties

Bij Feyenoord is Santiago Gimenez hot. De spits van de Rotterdammers verkeert in bloedvorm en wordt onder meer begeerd door Real Madrid. Maar voorlopig speelt hij dus nog in Nederland. Inzetten op een doelpunt van Gimenez kan zorgen voor fraaie bookmakersbonussen. Denk je dat hij er zelfs twee maakt? Dan wordt het helemaal leuk als je gelijk krijgt. Check snel alle spelopties en spelers specials bij Feyenoord – Vitesse door na onze vergelijkingspagina te gaan en jouw bookmakerskantoor uit te kiezen.

Voetbalwedden

Voetbalwedden maakt het volgen van wedstrijden nog spannender. Het is ook leuk en vaak gebeurt het wedje leggen op voetbalwedstrijden in een vriendengroep of in de voetbalkantine. Houd het leuk en speel verantwoord via betrouwbare bookmakers door te kiezen voor de wedkantoren op Voetbalwedden.nl!

Datum en tijdstip Feyenoord – Vitesse

Feyenoord – Vitesse is een zaterdagavond wedstrijd. De stadionlampen in de Kuip zullen vroeg in de avond aangaan, want om 21:00 uur wordt de aftrap verricht van dit Eredivisie duel. Zet tijdig in om mee te spelen en zodoende kans te maken op de bookmakersbonussen bij dit competitieduel.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.