• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

De Eredivisie kent dit weekend zijn herstart en er staat direct heel wat moois op het programma. Zaterdagavond komen Feyenoord en Vitesse tegen elkaar in actie in De Kuip. De Rotterdammers staan derde op de ranglijst en de Arnhemse ploeg vierde. Wil jij ook wedden op deze Eredivisie topduel Feyenoord – Vitesse? Laat dan je voorspelingen achter bij de betere bookmakers die je kunt vinden op Voetbalwedden.nl!

Statistieken Feyenoord – Vitesse

De Eredivisie is achttien speelronden onderweg en Feyenoord bevindt zich op de derde plek van de competitie. De Rotterdammers hebben 39 punten bij elkaar geraapt. Vitesse is de nummer vier en heeft 33 punten. De ploeg zijn zaterdag dus aan elkaar gewaagd als ze elkaar treffen in De Kuip te Rotterdam.

De laatste wedstrijd ie Feyenoord speelde voor de jaarwisseling was tegen SC Heerenveen. De ploeg van trainer Slot slaagde erin de Friese ploeg me 0-3 te verslaan. Vitesse speelde op dat moment thuis tegen hekkensluiter PEC Zwolle en won met 1-0.

Feyenoord en Vitesse troffen elkaar op 25 april vorig jaar voor de laatste keer in De Kuip. Het duel kreeg toen geen winnaar. De punten werden gedeeld bij een 0-0 gelijkspel.

Odds Feyenoord – Vitesse

Ondanks dat de ploegen dichtbij elkaar staan op de ranglijst schalen de de bookmakers de pre-odds ver uit elkaar. Een zege van Vitesse levert in het 1×2 spelsysteem al x6.50 keer je inleg op en dat is hoog voor een ploeg dat vierde staat.

Een gelijkspel in De Kuip zoals vorig jaar is goed voor een hoge quotering van maximaal x4.75 keer je inleg. Verwacht je een klinkende overwinning van de Rotterdammers, dan kun je bij Bet365 nog maximaal x1.44 keer je speelbedrag scoren.

Speltypen

Voor deze topper in de Eredivisie zijn er nog meer speltypen om hoge pre-odds te scoren. Pak bijvoorbeeld een dubbele kans als je nog twijfelt of Feyenoord wint of dat het een gelijkspel wordt. Dan kun je bij de TOTO al x1.12 keer je inleg scoren. Een gelijkspel of winst van Vitesse loopt in dit speltype al op tot x2.53 keer je inleg.

De voetbalwedders die exact denken te weten wat de uitslag wordt kunnen zich uitleven door de correcte score door te geven aan de bookmakers. Wint Feyenoord met 1-0, dan betekent dit een bonus van x7.00 keer je inleg. Een 2-2 gelijkspel staat genoteerd op een quotering van x12.00 keer je speelbedrag. Wint Vitesse met 1-2 dan loopt die bonus zelfs op tot x16.00 keer je aantal ingelegde euro’s.

Voetbalwedden

Het voetbalwedden in de Eredivisie gaat dit weekend weer helemaal los. PEC Zwolle en Willem II trappen het nieuwe kalenderjaar vrijdagavond al af in Zwolle. Fortuna Sittard en AZ Alkmaar sluiten dit eerste Eredivisie weekend van 2022 af op zondag eind van de middag. Voor deze duels en de overige duels als Feyenoord – Vitesse staan de pre-odds nu al hoog ingedeeld. Wil jij ook eens voetbalwedden? Kijk dan op de bookmakerspagina en vind de bookmaker die past bij jouw speelstijl.

Datum en tijdstip

Het is in de pre-fase cruciaal voordat de wedstrijd begint je voorspellingen in te hebben gevuld bij de bookmakers. De wedstrijd Feyenoord – Vitesse wordt zaterdag 15 januari om 20:00 uur gespeeld in De Kuip te Rotterdam. Op dat moment kun je ook overschakelen naar live wedden. Bij Voetbalwedden ontdek je snel en gemakkelijk hoe je kunt wedden en speel je bij betrouwbare bookmakers. Doe ook mee en scoor bookmakersbonussen met jouw voetbalkennis.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.