• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In speelronde negen van de Eredivisie treffen Feyenoord en FC Twente elkaar aanstaande zondag aan. Het duel wordt gespeeld in De Kuip te Rotterdam. Voetbalwedden zocht de Nederlandse bookmakers op die hoge pre-odds uitkeren voor deze weekendkraker in de Eredivisie. Speel ook mee en win de beste deals!

Statistieken Feyenoord – FC Twente

Feyenoord heeft al een tijdje niet meer gewonnen van FC Twente in eigen Kuip. Vorig seizoen kwam FC Twente winnen met 1-2 in de Rotterdamse Kuip. De laatste zege die de Rotterdamse ploeg boekte voor eigen publiek was op 29 september 2019. Het werd toen 5-1 voor Feyenoord. In 2020 werd het nog eens een gelijkspel (1-1) tussen Feyenoord en FC Twente.

De ploegen staan zeer dicht bij elkaar op de lijst van de Eredivisie. Feyenoord is vierde met zeventien punten. De ploeg uit Enschede staat daar net onder en heeft zestien punten. Koploper van de Eredivisie is AZ Alkmaar dat in acht speelronden twintig punten bij elkaar heeft gevoetbald.

Odds Feyenoord – FC Twente

De quoteringen zijn niet aan te slepen voor het duel van Feyenoord tegen FC Twente. De bookmakers zien de Rotterdamse ploeg van trainer Arne Slot als favoriet van dit duel. Dat betekent dat de hoogste quoteringen te vinden zijn bij een overwinning van FC Twente. Komen de Tukkers daadwerkelijk winnen in Rotterdam, dan staat er een maximale pre-odd van x5.00 keer de inleg tegenover.

Delen de teams de punten aanstaande zondag in De Kuip, dan kunnen voetbalwedders die vooraf hadden voorspeld dat het een gelijkspel wordt tot maximaal x4.25 keer het speelbedrag terugverdienen.

Een overwinning van Feyenoord levert in het 1×2 spelsysteem een maximale quotering van x1.70 keer de inleg op en dat is nog altijd een prima odd voor winst van de favoriet van dit duel.

Speltypen

Met speltypen als het 1×2 spelsysteem kan flink gescoord worden bij de bookmakers, maar er zijn meer mogelijkheden om te wedden op voetbal. Bij speltypen als het correct scorecombinatie, handicap resultaat of wedden op de doelpuntmaker zijn ook hoge odds te vinden. Een scorende Danilo voor Feyenoord levert al een quotering van x2.25 keer het speelbedrag op. Gaat FC Twente-speler Vaclav Cerny weer los dit weekend? Dan kan je daarmee minimaal x4.80 keer het speelbedrag mee scoren als je dit voorspelt bij de bookmakers op Voetbalwedden. Check alle speltypen en bijbehorende quoteringen bij de wedkantoren op de bookmakerspagina.

Voetbalwedden

Met voetbalwedden kun je heel veel geld scoren bij de online bookmakers als je de correcte voorspellingen weet achter te laten. Een goede voorbereiding kan je daarbij helpen. Neem ook de tijd om het juiste bookmakerskantoor te kiezen waar je wilt wedden op voetbal. Bezoek onze bookmakerspagina en vind de informatie die je nodig hebt om succes te hebben met het voorspellen van Eredivisie duels.

Datum en tijdstip Feyenoord – FC Twente

De Eredivisie wedstrijd Feyenoord – FC Twente zal op zondag 9 oktober om 14:30 uur gespeeld gaan worden. De Rotterdamse Kuip is het decor van deze weekendkraker. Wil je wedden in de pre-fase op deze wedstrijd? Ga dan naar de bookmakers op Voetbalwedden en vul je voorspellingen in voordat de ploegen aftrappen in de legendarische Kuip!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.