• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In de derde speelronde van de Nederlandse Eredivisie mag PSV weer een thuiswedstrijd spelen. De Eindhovenaren ontvangen in het Philips Stadion Go Ahead Eagles uit Deventer. Voorspel de competitiewedstrijd PSV Eindhoven – Go Ahead Eagles via Voetbalwedden.nl en scoor de beste pre-wedstrijd quoteringen!

Statistieken PSV Eindhoven – Go Ahead Eagles

Vorig seizoen pakte PSV zes punten tegen de club uit Deventer. Dat gebeurde in twee delen. Eerst het duel in de Adelaarshorst. Dat werd een waar doelpuntenfestijn. PSV won uiteindelijk met 2-5. Luuk de Jong bracht PSV al na drie minuten op voorsprong. Maar nog geen tien minuten later stond het dankzij Lidberg al 1-1.

Vervolgens kreeg Eagles speler Deijl de rode kaart te zien en moesten de gasten uit Deventer met tien man verder. PSV kon daarna de voorsprong gaan uitbouwen. Xavi Simons en Armando Obispo deden dat nog voor rust, waarna Simons ook nog na rust scoorde. De tegentreffer van Edvardson leek de spanning terug te brengen maar Veerman maakte met de 2-5 aan alle onzekerheid een einde.

In Eindhoven hadden de Eagles niks meer in te brengen. PSV was heer en meester. Het won met 2-0 maar het had ook zomaar 4-0, 5-0 of zelfs 8-0 kunnen worden. Dat werd het niet. Het bleef bij twee goals gemaakt door Joey Veerman en Anwar El Ghazi.

Odds PSV Eindhoven – Go Ahead Eagles

Door de goede competitiestart van PSV zijn de Eindhovenaren favoriet voorafgaand aan dit competitieduel. Dat betekent dat de odds in de pre-wedstrijd fase het hoogste oplopen als de Eagles een daverende stunt weten uit te halen door van PSV te winnen. Een zege in het Philips Stadion levert de club uit Deventer drie punten op en Voetbalgokkers tot maximaal 11,00 keer hun inleg die is geplaatst bij hun bookmaker.

Een gelijkspel zorgt ook voor hoge bookmakersbonussen in het 1×2 spelsysteem. De Nederlandse Sportsbooks durven zelfs tot 5,50 keer de inlegwaarde te gaan als deze wedstrijd tussen PSV en Go Ahead onbeslist zou eindigen.

Houdt PSV de punten in Eindhoven en boekt het een driepunter tegen de Eagles uit Deventer? Dan zullen de wedkantoren tot maximaal 1,22 keer het ingelegde speelbedrag gaan uitbetalen aan alle Voetbalgokkers die PSV hebben ingevuld op het pre-wedstrijd wedformulier.

Spelopties

Voetbalgokkers die niet voor het 1×2 spelsysteem gaan kiezen dan vaak voor de correcte score speloptie. Hierbij voorspel je niet de winnaar maar de stand. Dit betekent vaak dat je meespeelt tegen hogere odds, maar ook dat de winstkansen lager liggen. Dit laatste is op te lossen door te kiezen voor de spelopties correcte score combinatie. In dat geval speel je op drie verschillende uitslagen die dicht bij elkaar liggen. Eindigt PSV – Go Ahead in één van de drie uitslagen op jouw wedformulier, dan is het kassa.

Zo kan er dus bij dit Eredivisie duel in Eindhoven op vele manieren worden meegespeeld en gescoord. Bekijk alle actuele odds en spelopties op de Voetbalwedden.nl bookmakerspagina. Vergelijk, zet in en win!

Voetbalwedden.nl

Voetbalwedden.nl is een vergelijkingswebsite waar online Voetbalgokkers gemakkelijk en snel een overzicht krijgen van de quoteringen die op dat moment actief zijn voor voetbalwedstrijden in binnen- en buitenland. Voor de wedstrijd PSV – Go Ahead heeft Voetbalwedden.nl ook weer tal van interessante deals verzameld waarmee een winnende voorspelling gemaakt kan worden!

Datum en tijdstip PSV – Go Ahead

Het Eredivisieduel PSV – Go Ahead Eagles wordt gespeeld op woensdag 27 september. Deze competitie wedstrijd in het Philips Stadion begint al vroeg, want de aftrap zal om 18:45 uur worden verricht. Inzetten via de online Sportsbooks die in Nederland actief zijn op het gebied van voetbalweddenschappen kan dus tot aan dat eerste fluitsignaal.

Live gokken is enige optie die na die tijd nog open staat. Tijdens het live gokken op PSV – Go Ahead veranderen de quoteringen als er iets op of rond het veld gebeurt. Snel handelen is dus het devies bij deze speloptie! Meespelen? Check voor en tijdens PSV – Go Ahead de bookmakerdeals voor de beste Eredivisie odds!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.