• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In de Nederlandse Eredivisie staat zaterdagavond een topper gepland. In het Gelredome wordt Vitesse Arnhem – PSV Edinhoven gespeeld. Voorspel de uitslag van deze wedstrijd via Voetbalwedden en scoor de winnende voorspelling bij de online bookmakerskantoren waar je op Eredivisievoetbal kunt spelen!

Statistieken Vitesse Arnhem – PSV Eindhoven

De laatste keer dat Vitesse Arnhem – PSV Eindhoven werd gespeeld eindigde het onderlinge duel in een 2-1 zege voor de thuisploeg. De Arnhemmers kwamen al na 9 minuten op 1-0 via een goal van Rasmussen. Na de rust trok PSV verdediger Oliver Boscagli de stand weer gelijk: 1-1. Het doelpunt van de Fransman bleek niet genoeg, want Vitesse vedette Openda maakte na vier minuten alweer de 2-1. In het restant van de wedstrijd werd niet meer gescoord waardoor Vitesse won.

Eerder dit seizoen ging Vitesse bij PSV op bezoek. In Eindhoven bleken de rollen omgedraaid: PSV won met 2-0. Ibrahim Sangare opende in de 19e minuut de score en Bruma verdubbelde nog voor de thee die score.

Odds Vitesse Arnhem – PSV Eindhoven

Bij de online bookmakers kun je x5.00 keer je speelbedrag terugkrijgen als de Arnhemse formatie zaterdagavond wint.
Een gelijkspel is ook een flinke quotering waard bij de bookies. Zo keert TOTO Sport bij Vitesse – PSV x3.85 keer je speelbedrag uit als Vitesse en PSV de punten gaan delen.

Tot slot een voorspelling op favoriet PSV. Een zege van de Eindhovense formatie is bij de voetbalbookmakers goed voor een pre-wedstrijd quotering van x1.80 keer het ingelegde speelbedrag.

Speltypen

In het 1×2 spelsysteem voorspel je de eindstand van Vitesse – PSV, maar de online bookmakers bieden ook een speloptie aan om op de ruststand te spelen. Bij BetCity kan je x4,70 keer je inleg scoren als je met succes inzet op een voorsprong van Vitesse bij de pauze.

Denk jij dat PSV bij de thee voor staat? Dan levert een winnende voorspelling op die situatie je bij de bookies maximaal x2,18 keer het speelbedrag op.

Verwacht je dat beide ploegen na 45 minuten nog in evenwicht zijn, dan zou je bij dit speltype kunnen inzetten op een gelijkspel bij de rust. De pre-odds staan bij BetCity in dat geval op maximaal x2,38 keer je inleg.

Voetbalwedden

Speel verantwoord via betrouwbare bookmakers door te kiezen voor een voetbalweddenschap via Voetbalwedden.nl. Hier vind je de beste bookmakers en de hoogste odds voor Vitesse Arnhem – PSV Eindhoven! Voetbalwedden maakt het volgen van voetbal extra spannend en biedt voetbalfans de kans geld te verdienen met hun voetbalkennis.

Datum en tijdstip Vitesse Arnhem – PSV Eindhoven

De Eredivisiewedstrijd Vitesse Arnhem – PSV Eindhoven wordt op zaterdag 13 februari 2022 gespeeld in stadion Gelredome te Arnhem. De aftrap wordt om 20:00 uur verricht. Zet in voordat de bal rolt om de pre-odds te scoren of plaats je voorspelling tijdens de wedstrijd om via live gokken je slag te slaan.

Bezoek onze kennisbank voor extra informatie over het veilig online wedden op voetbal en ga goed voorbereid de strijd aan met de bookmakers bij deze Eredivisie topper tussen Vitesse en PSV Eindhoven. Ben jij straks de winnaar van dit duel? Vergelijk, zet in en win via Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.