• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In de Eredivisie spelen PSV Eindhoven en SC Heerenveen aanstaande zondag tegen elkaar. De ploegen gaan de strijd aan voor drie punten in de Nederlandse competitie. Wie wint er in het Philips Stadion te Eindhoven? Denk jij het te weten? Ga dan naar de bookmakers op Voetbalwedden.nl, vul je voorspellingen in en pak de hoogst mogelijke pre-odds. 

Statistieken PSV Eindhoven – SC Heerenveen

PSV speelt als nummer twee van de Eredivisie tegen de nummer elf uit Heerenveen. De Eindhovenaren hebben 49 punten en de Friese ploeg heeft er 25. Koploper Ajax Amsterdam staat met 54 punten bovenaan de Nederlandse Eredivisie.

In de laatste ontmoetingen tussen PSV en SC Heerenveen kwam er geen winnaar van het veld stappen. In november vorig jaar werd het met 1-1 een gelijkspel in Heerenveen. In Eindhoven werd het vorig seizoen ook een puntendeling. In mei vorig jaar werd het met 2-2 een gelijkspel. Op 6 december 2020 speelden de teams in het Friese Abe Lenstra Stadion en ook toen werden de punten gedeeld bij een 2-2 stand.

De laatste keer dat PSV nog won was op 24 november 2019. Het werd toen 2-1 in Eindhoven. Dat de Friese formatie nog drie punten mee terug kon nemen uit Eindhoven is voor het laatst geweest in 2009. In dat jaar werd het 2-3 voor SC Heerenveen.

Odds PSV Eindhoven – SC Heerenveen

De bookmakers keren de hoogste pre-odds in het 1×2 spelsysteem uit als SC Heerenveen wint in het Philips Stadion van PSV. Mochten de Friesen winnen, dan kun je x17.00 keer je inleg scoren als jij dit vooraf ook had voorspeld.

Een gelijkspel is bij de online bookmakerskantoren op Voetbalwedden ook goed voor een hoge quotering! Een winnende weddenschap is hier goed voor maximaal x7.00 keer je speelbedrag.

De pre-odds voor winst van PSV Eindhoven zijn minder hoog ingedeeld, maar de winstkansen liggen hier wel heel hoog. Mochten de Eindhovenaren winnen, dan kun je maximaal x1.16 keer je speelbedrag winnen.

Speltypen

De diverse speltypen van de bookmakers bieden kansen om ook bij een zege van PSV een hoge pre-odd te scoren. Voorspel bijvoorbeeld welke speler(s) er volgens jou gaan scoren. Verwacht je dat Cody Gakpo meer scoort dan Heerenveen, dan kan je al x3.60 keer je inleg terugverdienen als je dit hebt ingevuld bij de bookmakers. Scoort Noni Madueke meer dan twee keer dan kun je bij de TOTO.nl al x13.00 keer je inleg verdienen.

Scoren beide teams volgens jou, dan kan je voorspelling x2.09 keer meer waard worden bij de online bookmakers op Voetbalwedden. Check ook de quoteringen in de bij speloptie handicap of half time full time. Er zijn tal voor pre-odds die je kunt scoren als je de juiste voorspellingen achterlaat bij de bookies.

Voetbalwedden

Wie van voetbal houdt en graag aan weddenschappen doet, kan dit weekend weer volop inzetten op duels in de Eredivisie. De online bookmakers op Voetbalwedden.nl zijn betrouwbaar en eerlijk en zijn goedgekeurd door de Nederlandse Kansspelautoriteiten. Je kunt dus met een gerust hart meedoen. Houd jezelf wel in de hand en speel niet met grote bedragen of geld wat je ergens anders voor nodig hebt. Voetbalwedden is leuk en dat moet het ook blijven.

Datum en tijdstip PSV Eindhoven – SC Heerenveen

Wil je ook wedden op de wedstrijd in Eindhoven, dan is het goed om te weten wanneer de teams aan hun klus beginnen. PSV Eindhoven – SC Heerenveen wordt gespeeld op zondag 20 februari om 16:45 uur in het Philips Stadion te Eindhoven. Sla je slag via Voetbalwedden.nl. Het platform om bookmakers met elkaar te vergelijken zodat jij kunt inzetten en winnen als je de correcte uitslag hebt weten in te vullen.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.