• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Woensdag 7 juli wordt de tweede halve finale op EURO2020 gespeeld: Denemarken – Engeland. Een prachtig affiche om op te spelen bij de online bookmakers. Er zijn fraaie bonussen voor de voetbalpunters die de juiste voorspelling plaatsen via de top bookmakerskantoren van Voetbalwedden

Statistieken Denemarken – Engeland

De Head 2 Head statistieken voor Denemarken – Engeland zijn duidelijk in het voordeel van de Engelsen. Sinds 1956 speelde beide landen veertien interlands tegen elkaar. Engeland won zeven keer (50 procent), Denemarken zegevierde viermaal en drie keer eindigde Denemarken – Engeland in een gelijkspel.

De laatste keer dat dit duel op de internationale voetbalagenda stond bij de mannen werd het overigens 0-1 voor Denemarken. En dat is nog niet zo gek lang geleden. De Denen wonnen op 14 oktober 2020 met die cijfers van Engeland in de vierde speelronde van de A-League behorende bij het UEFA Nations League toernooi.

Odds Denemarken – Engeland

Bij de bookmakers zien we hoge odds terugkomen bij deze halve finale. Als de Engelse ploeg wint, dan wordt er bij de top bookmakers x1,72 keer het ingelegde speelbedrag uitgekeerd. Bij een gelijkspel stijgt de winstbonus in het 1×2 spelsysteem al naar een maximale uitbetaling van x3,00.

De hoogste pre-wedstrijd quoteringen staan achter winst van de Deense voetbalploeg. Weet het elftal van bondscoach Hjulmand nogmaals te verrassen en een finaleplaats te behalen door Engeland te verslaan? Dan ontvangen voetbalwedders die dit in de pre-fase voorspelden maar liefst een maximum van x5,00 keer hun inleg uitgekeerd!

Speltypen

Er zijn diverse speltypen beschikbaar om een winnende weddenschap achter te laten bij de bookies. Ben jij op zoek naar meer zekerheid en hogere winstkansen? Speel dan mee via het speltype ‘Dubbele kans’. Hierbij kies je uit twee van de drie mogelijke scenario’s. Kies je voor winst Engeland en/of een gelijkspel (na de reguliere speeltijd)? Dan bedraagt de bonus bij een correcte voorspelling maximaal x1,17.

Kies je voor gelijkspel en/of winst Denemarken? Dan pak je het dubbele van het ingelegde speelbedrag: x1,99. € 50,- euro wordt dan ineens €100,- euro waard! Bij de ‘Dubbele kans’ weddenschap Engeland of Denemarken wint in de reguliere speeltijd scoor je maximaal x1,27 keer je inleg.

In alle gevallen heb je 66,6 procent kans om te winnen! En dat is een geweldig hoog percentage voor een halve finale op een eindronde van het Europees kampioenschap voetbal!

Voetbalwedden EURO2020

Voetbalwedden op EURO2020 doe je natuurlijk via Voetbalwedden.nl. Het online platform voor het Wedden op Voetbal. Ben jij straks één van de winnaars bij de halve eindstrijd Denemarken – Engeland?

Datum en tijdstip

De halve finale Denemarken – Engeland is woensdag 7 juli op Wembley in Londen. De wedstrijd begint om exact 21:00 uur. Wordt het duel in negentig minuten beslist of is er toch weer een verlenging nodig om een winnaar aan te wijzen? Scoor met jouw voorspelling(en) en wordt een winnaar tijdens EURO2020!

Speel altijd bewust en verantwoord via de veilige en legale bookmakerspartners van Voetbalwedden. Zo weet je zeker dat je bonussen snel en volledig worden uitbetaald en dat je geld dus goed wordt bewaard totdat de uitslag bekend is. Lees naast deze voorbeschouwing ook onze kennisartikelen over het online wedden op voetbalwedden en vermijd daarmee onnodige risico’s. Maak Denemarken – Engeland extra spannend en doe mee!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.