• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Donderdagavond vervolgt het Nederlands elftal haar jacht op een ticket voor de volgende ronde op het Europees kampioenschap voetbal. In de tweede groepsfase wedstrijd speelt Oranje tegen de Oostenrijkse nationale voetbalploeg. Voorspel de uitslag van Nederland – Oostenrijk via onze bookmakerspagina! Word jij een echte EK kampioen door te Voetbalwedden?  

Statistieken Nederland – Oostenrijk

De laatste vijf keer dat Oranje in actie kwam tegen Oostenrijk werd er gewonnen door ons Nederlands elftal. In het seizoen 2002 – 2003 werd Oostenrijk in de EK kwalificatie tweemaal aan de zegekar gebonden: 0-3 en 3-1.

In 2008, 2011 en 2016 werden er vriendschappelijke duels tussen beide landen georganiseerd. Ook die wedstrijden gingen naar Nederland. Die oefenwedstrijden werden respectievelijk met 3-4, 3-1 en 0-2 gewonnen van Oostenrijk.

In de huidige vorm statistiek zien we dat Oostenrijk in de laatste vijf wedstrijden behoorlijk wat steekjes heeft laten vallen. In de WK kwalificatie werd met 0-4 dik verloren van Denemarken. Die tik kwam hard aan getuige de matige resultaten in de oefenduels die in de aanloop naar EURO2020 werden gespeeld. De 1-0 nederlaag tegen Engeland was nog logisch. Maar de 0-0 thuis tegen Slowakije was toch wel een teleurstelling. Het EK voetbal zelf werd wél goed geopend. Noord-Macedonië werd met 3-1 verslagen.

Oranje boekte in de laatste vijf wedstrijden vier overwinningen. Alleen het duel tegen Schotland werd niet gewonnen: 2-2. De zeges op Letland (2-0) en Gibraltar (7-0) werden geboekt tijdens de WK kwalificatiewedstrijden in maart. De 2-0 overwinning op Georgië werd geboekt in de week voorafgaand aan het EK. Die zege bracht het nodige vertrouwen in de selectie van bondscoach Frank de Boer.

Odds Nederland – Oostenrijk

De pre-wedstrijd quoteringen bij de online bookmakers staan weer lekker scherp! Bij een winnende weddenschap op Nederland is de bonus meer dan 50 procent van je inleg! Bij €10,- op Oranje ontvang je momenteel € 16,- euro als ze van Oostenrijk winnen. Dat komt neer op een pre-odd van x1,61!

Check ook de bedragen die je kan winnen bij de andere weddenschappen! Want deze liggen nog hoger. Te beginnen bij een gelijkspel. Mocht er donderdagavond een gelijkspel uit de bus rollen? Dan ontvangen spelers die hierop gokten maximaal x4,50 keer hun inzet. Een correcte voorspelling voor winst van de Oostenrijkse voetbalploeg? Die zorgt bij de online bookmakers voor nog hogere odds. Gemiddeld pak je hier voor x5,10 keer het ingebrachte speelbedrag.

Speltypen

Naast het 1×2 spelsysteem kan je ook Voetbalwedden via andere spelsystemen. Denk hierbij aan de correcte score (combinatie), de rust- en eindstand en Under – Over. Of speel met Match specials. Hierbij wordt ingezet op statistieken van spelers, doelpuntenmakers en/of het aantal goals dat bijvoorbeeld Memphis Depay gaat maken tijdens Nederland – Oostenrijk. Check alle opties op onze bookmakerspagina!

Voetbalwedden EURO 2020

Voor iedereen die het leuk vindt om op voetbal te wedden, dan is EURO2020 dé gelegenheid om flink te scoren! Want voetbalwedden op EURO2020 doe je natuurlijk via Voetbalwedden.nl! Bij dit online platform moet jij dus zijn voor hoge odds en goede gokdeals op wedstrijden tijdens het Europees kampioenschap voetbal! Word jij de winnaar van dit EK?

Datum en tijdstip Nederland – Oostenrijk

De wedstrijd Nederland – Oostenrijk wordt gespeeld op donderdag 17 juni en begint om 21:00 uur. Er wordt dan opnieuw in de Johan Cruijff Arena gevoetbald. Speel jij mee door je voorspelling te plaatsen bij de top bookmakerswebsites van Voetbalwedden? Zet dus nu in of drop je voorspelling tijdens de wedstrijd door live te gokken op Nederland – Oostenrijk!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.