• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

EURO2020 zal het in het vervolg van het toernooi zonder Nederland moeten doen. Oranje werd zondagavond uitgeschakeld door Tsjechië. Dat land speelt nu tegen Denemarken voor een plekje in de halve eindstrijd. Enkele uren na de deceptie van het Nederlands elftal plaatsten de Belgen zich wél voor de laatste acht. De Rode Duivels verschalkte Portugal en treden vrijdag aan tegen de Italianen. Voorspel België – Italië via Voetbalwedden en win! 

Statistieken België – Italië

De Belgische formatie speelde in 2016 voor het laatst tegen Italië. Ook toen was het EK het podium, maar destijds betrof het een duel in de groepsfase.

De Rode Duivels verloren die wedstrijd met 0-2, waardoor de Italianen groepswinnaar werden. In 2015 speelden de landenteams een oefenmatch tegen elkaar ter voorbereiding op het EK. Het werd toen 3-1 voor België.

Italië trof in de achtste finales Oostenrijk. Ze hadden het niet gemakkelijk met het land uit de Poule van Nederland, want Oostenrijk werd pas in de verlening opzij gezet: 3-1. Ook de Belgen hadden geen gemakkelijke avond in de achtste finales van afgelopen zondag. Er werd met 1-0 gewonnen van Portugal. De Portugezen raakten nog de paal, maar verder kwamen ze niet. Zelfs Cristiano Ronaldo kon daar niets aan veranderen. De Belgische formatie raakte echter wel twee topspelers kwijt. Door blessures vielen Kevin de Bruyne en Eden Hazard voortijdig uit. Het is onzeker of ze tegen de Italianen weer inzetbaar zijn.

Odds België – Italië

Bij de online bookmakers is een overwinning van België het meeste waard! Je scoort maximaal x3.20 keer je speelbedrag als onze zuiderburen winnen van Italië.

In het 1×2 spelsysteem staat bij een gelijkspel een pre-wedstrijd quotering van x3.10 keer je inleg klaar voor voetbalwedders die daar op gokken.

Winst van Italië is bij de bookies ook nog best veel waard. Je ontvangt meer dan het dubbele van je inleg als de Italianen zegevieren en België naar huis stuurt. Voetbalwedden heeft enkele top bookmakers gevonden die x2.40 keer je speelbedrag uitbetalen bij een Italiaanse zege in deze kwartfinale wedstrijd van EURO2020!

Speltypen

Een mooie kans om extra bonussen te scoren, is spelen via de correcte score combinatie. De online sportbookmakerskantoren hebben voor België – Italië een heleboel opties klaarstaan. Je kan daar inzetten vanaf 0-0 tot aan 4-4 als uitslag. En natuurlijk ook alle mogelijke uitslagen die daartussen liggen. Check de actuele odds bij dit speltype via onze bookmakerspagina.

Voetbalwedden EURO2020

Nu Oranje het EK niet meer kan winnen is het zaak om als voetbalwedder zelf wel als winnaar uit de strijd te komen. Voetbalwedden volgens de beste online voetbaldeals doe je dan ook via Voetbalwedden.nl! Het EURO2020 gamekanaal!

Datum en tijdstip België – Italië

De wedstrijd België – Italië wordt gespeeld op vrijdag 2 juli en begint om 21:00 uur. Het duel wordt gespeeld in de Allianz Arena in de Duitse stad München. Voorspel en win bij Voetbalwedden.nl!

Ben jij straks de winnaar bij dit absolute topduel op het Europees kampioenschap? Plaats dan nu alvast je weddenschap om zeker te zijn van pre-wedstrijd odds die nu gelden. Of wacht je liever tot de wedstrijd is begonnen en scoor jij je deal tijdens het live gokken? Log dan in op je persoonlijke profiel via onze bookmakerspagina!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.