• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Aanstaande donderdag wordt de return in de Europa League: Ajax – Lille gespeeld. De wedstrijd in het Franse Lille eindigde in een 1-2 overwinning voor Ajax. De Amsterdammers kwamen op achterstand, maar wisten alsnog met een overwinning op zak Lille te verlaten. Wat wordt de uitslag van de return? Drop je voorspelling op voetbalwedden.nl en scoor de hoogste odds! 

Statistieken

Zowel Ajax als Lille staan bovenaan in hun nationale competities. Ajax verstevigde die koppositie door afgelopen zondag Sparta Rotterdam met 4-2 te verslaan. OSC Lille deed ook goede zaken: De ploeg waar de Nederlandse verdediger Sven Botman in het hart van de verdediging opereert, won met 1-4 van Lorient.

De heenwedstrijd van vorige week liet al veel zien over de krachtverhoudingen. Ajax dicteerde het spel, Lille kon slechts toekijken. Toch kwamen de Fransen op voorsprong: Timothy Weah maakte de 0-1. De zoon van voormalig topvoetballer George Weah leek daarmee Ajax een lastige avond te bezorgen. Niets bleek minder waar. Een gemakkelijk gegeven penalty bracht Ajax terug in het zadel: 1-1 door Dusan Tadic.

Het toetje moest toen nog geserveerd worden, want invaller Brian Brobbey bezorgde Ajax alsnog de zege door in de slotminuut voor 1-2 te zorgen. Hierdoor zit Ajax in een zetel richting de return van donderdag in de Johan Cruijff Arena.

Odds

Die zetel wordt door de online bookmakers ook gezien. De odds voor winst van Ajax liggen daardoor net onder een verdubbeling van je inleg: x1,90. Een echte klapper kan je maken als jij durft te spelen op Lille. De Fransen toonden in de groepsfase al dat ze in uitwedstrijden ijzersterk zijn. Zo versloegen ze AC Milaan, de Italiaanse koploper van de Serie A notabene, met 0-3! Verwacht jij opnieuw een dergelijk scenario? Dan zou je spekkoper kunnen worden. De pre-odds voor winst van Lille staan namelijk gemiddeld op x3,70 keer je inleg! En dat zorgt voor de hoogst mogelijk winstbonus bij dit duel.

Reken jij erop dat deze return in de Europa League: Ajax – Lille in een gelijkspel eindigt? Dan kan je via Voetbalwedden spelen op een gelijkspel. In het 1×2 spelsysteem levert je dat gemiddeld x3,50 keer het ingelegde speelbedrag op!

Speltypen

Kies je liever voor een speltypen waarbij je meer winstkansen hebt? Kies dan voor het speltypen Dubbele kans. Hier zijn de odds iets lager, maar de kans dat je wint, is ook een stuk groter! Bij een overwinning van Ajax of een gelijkspel betalen de online bookmakers je al x1,26 keer je inzet uit. Gok je op een gelijkspel of winst voor Lille? Dan levert een winnende voorspelling in het speltype ‘Dubbele kans’ je al x1,78 keer het ingelegde speelbedrag op. De potentiele bonus bij een weddenschap op winst voor Ajax of Lille (dus geen gelijkspel) staat bij dit speltype op x1,28.

Wil jij juist een hogere bonus en neem je een kleine winstkans op de koop toe? Dan is de correcte score combinatie zeker interessant! Je ontvangt bij een 1-0, 2-0 of 3-0 zege van Ajax namelijk al x3,80 keer je inleg retour! Een uitkering van x27,00 het wedbedrag komt jouw kant op als je speelt op 4-0, 5-0 of 6-0 voor AFC Ajax Amsterdam.

Voetbalwedden

Voetbal volgen terwijl je een weddenschap hebt lopen: dat is een garantie voor extra spanning. Durf jij het aan en scoor jij de winnende deal bij de Europa League: Ajax – Lille? Check dan alle deals bij Voetbalwedden!

Datum en tijdstip

De return in de Europa League Ajax – Lille wordt gespeeld op donderdag 25 februari en begint al om 18:55 uur. De ploegen spelen in een lege Johan Cruijff Arena gelegen in Amsterdam-Duivendrecht. Speel jij mee vanuit huis? Scoor dan je online combi-deal voor de hoogste odds bij deze belangrijke wedstrijd voor Ajax!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.