• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In de UEFA Europa League gaat Feyenoord aanstaande donderdag op pad naar AS Roma. De Rotterdamse formatie wist vorige week te winnen van de Romeinen. In Stadio Olimpico te Rome gaat Feyenoord proberen die 1-0 voorsprong op AS Roma te verzilveren naar een ticket voor de halve finale. Slaagt Feyenoord daarin of is het AS Roma die doorstroomt naar de laatste vier van het toernooi? Vergelijk de bookmaker odds en speel mee via Voetbalwedden

Statistieken AS Roma Feyenoord

Vorige week slaagde Feyenoord erin AS Roma te verslaan in De Kuip te Rotterdam. De ploeg van trainer Arne Slot won de heenwedstrijd in de kwartfinale met 1-0 van de Italiaanse ploeg. Het doelpunt dat de Rotterdammers maakten, kwam van de voet van Mats Wieffer.

De Rotterdamse formatie had nog een appeltje te schillen met de Italiaanse ploeg. Vorig seizoen werd Feyenoord verslagen door AS Roma in de finale van de Conference League. Ook toen was het resultaat 1-0, maar dan voor de Romeinen.

Aanstaande donderdag speelt Feyenoord uit in Rome. Mocht Feyenoord weer winnen, dan gaat de ploeg van trainer Slot door naar de halve finale. Wint AS Roma met 1-0 dan zal er extra tijd en mogelijk strafschoppen volgen om een winnaar te kunnen aanwijzen voor de volgende ronde. Scoort AS Roma meer dan één keer en dan Feyenoord in het Olimpico Stadion, dan zien we de Romeinen terug in de halve finale van de Europa League.

Odds AS Roma – Feyenoord

De quoteringen zijn bij de return in Rome het hoogst ingeschaald bij een zege van Feyenoord. Als de ploeg van trainer Slot komt winnen in de Italiaanse hoofdstad, kunnen voetbalgokkers tot maximaal 4.60 keer het wedbedrag scoren bij de Nederlandse bookmakers.

Op een gelijkspel wordt ook veel gewed door Nederlandse gokkers en dus stijgen de pre-odds naar hoge waarden bij een gelijkspel in Rome. Bij deze uitslag is Feyenoord zeker van een ticket naar de halve finale en kunnen voetbalvoorspellers tot 3.65 keer de inleg terug gestort krijgen.

Gaat AS Roma winnen volgens jou? In het 1×2 spelsysteem staan de pre-odds bij winst van de Romeinen op maximaal 1.91 keer de inleg ingedeeld.

Speltypen

Er zijn heel wat meer hoge odds te scoren dan alleen in het 1×2 spelsysteem. Bij de bookmakerskantoren worden veel meer spelopties gehanteerd. Zo kun je wedden in speltype correct score combinatie. Winst van AS Roma (1-0) levert al een hoge quotering van 6.25 keer de inleg op bij dit speelsysteem. Gaat Feyenoord ook dit keer met 0-1 zegevieren, dan loopt die pre-odd zelfs op tot 10.00 keer je inleg. Bij een gelijkspel (0-0) staat een hoge quotering van 8.50 keer het wedbedrag voor je klaar.

Welk spelstrategie je ook hanteert, bij de Nederlandse bookmakers is altijd een leuke speltype te vinden om te wedden op wedstrijden als AS Roma – Feyenoord. Ook voor het live wedden op Europa League duels zit je goed bij de wedkantoren op Voetbalwedden.nl!

Voetbalwedden

Ook scoren tijdens de Europese wedstrijden van Nederlandse ploegen? Bezoek de bookmakers op Voetbalwedden en ontdek de odds en deals die de wedkantoren hanteren. Spelen via Voetbalwedden betekent dat je wedt bij de beste bookmakers van Nederland die legaal weddenschappen mogen aanbieden in ons land. Speel altijd verantwoord en bewust!

Datum en tijdstip AS Roma – Feyenoord

De UEFA Europa League kwartfinales worden op donderdag 20 april gespeeld. AS Roma en Feyenoord trappen om 21:00 uur af in het Olimpico Stadion te Rome. Wedden in de pre-fase op deze wedstrijd kan totdat de wedstrijd in Rome begint. Na het startsignaal is het mogelijk om live te wedden op AS Roma – Feyenoord!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.