• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In de vijfde speelronde van het UEFA Europa League toernooi speelt PSV op donderdag 27 oktober thuis tegen Arsenal. Vorige week werd het duel Arsenal – PSV afgefloten bij een 1-0 stand. Kan PSV in eigen stadion de huidige koploper van de Engelse Premier League wel verslaan? Voorspel PSV Eindhoven – Arsenal via Voetbalwedden.nl en scoor de beste voetbalgokdeals!

Statistieken PSV Eindhoven – Arsenal

Als we de Head 2 Head statistieken bekijken dan zien we daar vanaf 2002 zeven onderlinge ontmoetingen staan. PSV wist in die zeven duels slechts een keer te winnen. Arsenal pakte drie keer de volle buit en alle andere ontmoetingen eindigde in een gelijkspel. Afgelopen week wist Arsenal dus zijn derde overwinning van deze eeuw op PSV te boeken.

PSV beleefde in de aanloop naar het Europa League duel van donderdag 27 oktober 2022 een slechte dag in Groningen. In stadion Euroborg verloor het elftal van trainer Ruud van Nistelrooij met 4-2 van FC Groningen. Ook Arsenal kwam er afgelopen weekend bekaaid vanaf. In de Engelse Premier League kwam het uit bij Southampton niet verder dan 1-1.

Odds PSV Eindhoven – Arsenal

Bij de online bookmakers zijn de statistieken ook geanalyseerd en zij kwamen daardoor tot de volgende pre-wedstrijd quoteringen. Een overwinning van PSV zorgt in de pre-fase voor een maximale winstbonus van x2,80 keer het ingelegde speelbedrag.

Als PSV en Arsenal de punten (netjes) delen, dan stijgt die bonus naar een maximale hoogte oplopend tot x3,65 keer het geldbedrag dat op het online wedformulier is ingevuld.

En als Arsenal in het Philips Stadion weet te winnen van de huidige nummer in de Eredivisie, dan betalen de betere Nederlandse wedkantoren tot maar liefst x2,35 keer het ingelegde speelbedrag uit. En dat is een enorm hoge quotering voor de huidige koploper in Engeland.

Speltypen

Toch is daarmee niet direct de beste deal gemaakt. Als je kiest voor het speltype correct score kan je namelijk nog hogere winstbonussen winnen. De winstkansen liggen echter wel lager, omdat de kans dat je het goed hebt kleiner is. Maar als je het goed hebt, dan is het ook direct groot feest!

Zo pak je bij een weddenschap op een 1-0, 2-0 of 3-0 zege voor de Eindhovenaren x5,95 keer het ingelegde bedrag en bij een 0-1, 0-2 of 0-3 overwinning voor The Gunners is dat nog altijd maximaal x4,75 keer je inleg.

Verwacht jij dat PSV met 2-1, 3-1 of 4-1  wint dan scoor je daarmee maximaal x5,90 keer het door jouw ingevulde speelbedrag op het wedstrookje. bij 4-0, 5-0 of 6-0 voor PSV is dat zelfs x60,00!

Voetbalwedden

Voetbalwedden.nl laat je wekelijks de beste odds voor de topduels in binnen- en buitenland zien. Zo kan je nog makkelijker scoren! Maar let op: je kan je inleg ook verliezen. Zorg daarom altijd dat je verantwoord speelt. Zet niet te hoog in en stop op tijd. Op zoek naar jouw beste PSV – Arsenal deal? Check dan alle odds en speltypen op onze bookmakerspagina!

Datum en tijdstip PSV Eindhoven – Arsenal

De Europa League groepswedstrijd PSV Eindhoven – Arsenal FC wordt op donderdag 27 oktober gespeeld in het Philips Stadion te Eindhoven. De wedstrijd begint om 18:45 uur. Tot die tijd kan je nog inzetten via de pre-wedstrijd odds. Zodra de ploegen zijn begonnen worden die vervangen door de live betting odds. De quoteringen hiervoor kan je ook terugvinden op onze bookmakerspagina en worden bekend zodra PSV – Arsenal begonnen is. Speel jij mee met PSV? Zet in en win bij Voetbalwedden.nl.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.