• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Wordt Young Boys- Ajax nog spannend donderdagavond? Na de 3-0 overwinning in Amsterdam lijkt het al beslist. Maar bij de online bookmakers kan je nog flink scoren met een correcte voorspelling. Op wie zet jij je geld? En durf jij te gokken op een stunt? Want zoals Ajax-coach Ten Hag voorafgaand aan de return in de achtste finales van de Europa League zegt: “We moeten niet denken dat we er al zijn.” Voorspel en win via Voetbalwedden.nl! 

Statistieken

We beginnen dit overzicht met de huidige vorm statistieken. Hierin is Ajax oppermachtig. De Amsterdammers hebben al sinds 5 december 2020 niet meer verloren: toen was FC Twente met 1-2 te sterk voor de ploeg van trainer Erik ten Hag. De laatste uitnederlaag dateert al van 4 oktober 2020. Toen was FC Groningen in de Euroborg met 1-0 te sterk.

Ook in de Europa League is Ajax nog ongeslagen. Sinds ze door de 1-0 nederlaag tegen Atalanta Bergamo werden uitgeschakeld voor de Champions League en afzakten naar de Europa League niveau heeft Ajax alle duels met overtuiging gewonnen. Eerst werd Lille tweemaal opzij gezet, zowel uit als thuis werd gewonnen. En ook vorige week in de heenwedstrijd tegen BSC Young Boys wisten de Amsterdammers met overtuigende cijfers te winnen: 3-0.

Die statistieken staan in schril contrast met die van Young Boys. De Zwitsers waren voor de winterstop sterk en lieten regelmatig zien over een zeer goed elftal te beschikken. De afgelopen weken is de club uit Bern de weg een beetje kwijt. In de competitie werd er al vijf keer op rij gespeeld. Ook is de eerste doelman al wekenlang geblesseerd waardoor de ploeg ineens ook meer goals tegen krijgt. Voor de winterstop was scoren tegen Young Boys een unicum, tegenwoordig krijgen de Zwitsers goal na goal om de oren. Afgelopen weekend werd het tegen Sankt Gallen ook weer 2-2.

Favoriet BSC Young Boys – Ajax

Door de huidige vorm statistieken en de H2H na het eerste duel naast elkaar te leggen, is Ajax bij vrijwel alle bookmakers de torenhoge favoriet om zich te plaatsen voor de laatste acht in de UEFA Europa League 2020 – 2021. Voor de pre-wedstrijd quoteringen betekent dit dat een zege van Ajax het minste oplevert. Elke andere uitslag zorgt voor enorme uitkeringen van de online wedkantoren.

Als jij durft te spelen op de underdog uit Zwitserland of je geld zet op een gelijkspel, dan scoor je via Voetbalwedden zeer hoge bonussen als die voorspelling de winnende weddenschap blijkt te zijn. De gokwebsites hebben ook voor winst van Ajax fraaie odds klaarstaan als je bijvoorbeeld kiest voor match special bij TOTO.nl.

Odds

De odds in het 1×2 spelsysteem bevestigen het beeld dat we hierboven al schetsten. Ajax is topfavoriet bij de bookmakers. Winst van de Amsterdammers in Bern levert je pre-fase een toch nog een ruime verdubbeling van je inleg op: x2,09! Zo kan je wel heel gemakkelijk van 50 euro 100 euro maken.

Maar Ajax verslapt misschien wel door de grote voorsprong en neemt donderdag wellicht wel genoegen met een gelijkspel? Dan is spelen op een puntendeling verstandiger. Mocht dit een schot in de roos zijn, dan wordt er door de bookies gemiddeld x3,70 keer je inleg uitgekeerd.

Kies jij voor een weddenschap op een winnend Young Boys? Dan ga je voor een echte hoofdprijs! Als jij wedt op Young Boys en ze winnen donderdag van Ajax, dan wordt er x3,00 je wedbedrag bijgeschreven op je bankrekening. Het is natuurlijk een risico, maar de winstbonus is wel heel aantrekkelijk!

Speltypen

Wil je niet gaan voor de hoogste winstbonus, maar kies je liever voor zekerheid? Ga dan voor de hoogste winstkans! Bij het speltype dubbele kans zijn de uitkeringen lager, maar de kans dat je iets wint, is wel een stuk groter. Bij TOTO.nl is de wedden op ‘Dubbele kans’-weddenschap Ajax wint of speelt gelijk: x1,35 keer je inzet waard.

Winst voor Young Boys of een gelijkspel staat bij dit type weddenschap op een pre-wedstrijd quotering van x1,65. Verwacht jij alles behalve een gelijkspel? Kies dan voor Dubbele kans-weddenschap Young Boys of Ajax wint. Komt die voorspelling uit, dan krijg jij x1,26 keer je inleg uitgekeerd.

Voetbalwedden

Scoor bij Voetbalwedden door de winnende weddenschap te plaatsen via onze bookmakerspagina. Wij hebben alle actuele odds en beste deals voor je verzameld. Hierdoor weet je zeker dat een correcte voorspelling ook echt iets oplevert.

Datum en tijdstip BSC Young Boys – Ajax

De UEFA Europa League wedstrijd BSC Young Boys – Ajax wordt op donderdag 18 maart gespeeld in Bern. Het Stade de Suisse vormt het decor voor deze return in de achtste finales. Voorspel wie zich schaart onder de kwartfinalisten en scoor als een winnaar bij Voetbalwedden.nl!

Het duel begint om 21:00 uur. Tot het eerste fluitsignaal kan je inzetten volgens de pre-odds. Rolt de bal? Dan kan je enkel nog inzetten middels live gokken. Dit kan totdat de wedstrijd is afgelopen. Wees wel op tijd, want de bookies hebben wel even tijd nodig om je weddenschap te verwerken. Scoor jij bij BSC Young Boys – Ajax?

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.