• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Het wordt weer een bomvolle voetbalweek. Vlak voor de start van de Nederlandse Eredivisie komen PSV, Feyenoord en Vitesse in actie in de diverse Europese toernooien. PSV speelt de return in halve finale van de Champions League tegen FC Midtjylland. Feyenoord speelt na de 3-0 winst in Luzern nu thuis tegen de Zwitsers, terwijl Vitesse juist op reis gaat naar FC Dundalk. In Arnhem werd het 2-2, dus Vitesse moet aan de bak. Voorspel Europees voetbal bij Voetbalwedden!

Statistieken: PSV, Feyenoord en Vitesse

De heenwedstrijden verliepen redelijk goed voor de Nederlandse clubs. PSV en Feyenoord wonnen overtuigend, Vitesse speelde gelijk. De kansen om door te gaan, zijn dus nog volop aanwezig.

Als PSV dinsdag FC Midtjylland uitschakelt, dan staat het op de drempel van de Champions League groepsfase. Daarin wacht het Portugese Benfica. Die ploeg won vorige week haar uitduel namelijk met 0-2 van Spartak Moskou. Mochten de Russen het nog weten om te draaien, dan spelen zij 19 en 26 augustus tegen PSV.

Feyenoord deed goede zaken door in de uitwedstrijd bij FC Luzern met 0-3 te winnen. De Rotterdammers mogen het karwei nu proberen af te maken. Feyenoord staat dan in de finale van de Conference League voorronde. Winst in dat duel levert een ticket voor de groepsfase van dit nieuwe Europese toernooi op.

Vitesse heeft het zichzelf lastiger gemaakt dan nodig is. Thuis tegen FC Dundalk leken de Arnhemmers af te stevenen op een simpele zege. Maar na de 1-0 voorsprong werd het steeds moeilijker, waardoor Vitesse uiteindelijk blij moest zijn met de 2-2. Deze stand geeft nog alle kans om door te gaan, maar dan moet er donderdag wél gewonnen worden in Ierland!

Odds PSV, Feyenoord én Vitesse

De online bookmakers hebben de hoogste odds klaarstaan bij een puntendeling in Denemarken. Spelen dinsdagavond FC Midtjylland en PSV gelijk? Dan keren de bookies maximaal x3,60 keer je inleg uit!

Een overwinning van de Deense ploeg krijgt met x 3.30 keer je speelbedrag een hoge quotering mee die niet veel minder waard is dan bij een gelijkspel. In het 1×2 spelsysteem wordt je wedbedrag dat je inzet op PSV tweemaal zoveel waard, dankzij een fraai x2,04 pre-wedstrijd quotering bij de betere (online) bookmakerskantoren van dit moment!

Voor de actuele odds bij de wedstrijden van Feyenoord en Vitesse verwijzen wij je naar onze bookmakerspagina. Hier vind je alle actuele odds en deals.

Speltypen

Bij het online voetbalwedden is het zeer gebruikelijk om live te gokken. Log in bij je favoriete bookmakerskantoor en kies voor de livestream (of ticker) om tijdens het duel je weddenschap door te geven. Live gokken kan op vele manieren: je zet in op actuele gebeurtenissen. Bijvoorbeeld: wie krijgt de eerstvolgende hoekschop? Of je speelt op de de ruststand: na 20 minuten is het 1-1 en je gokt live dat dit ook de ruststand zal zijn.

En zo zijn er nog tientallen wedopties bij het live gokken op de Europese wedstrijden van PSV, Feyenoord én Vitesse! Check onze bookmakerspagina voor de beste deals bij de online wedkantoren!

Voetbalwedden

Hou je van voetbal en hou je van een beetje spanning? Dan is Voetbalwedden echt iets voor jou! Win geld met je voetbalkennis en pak extra money bij een winnende voorspelling! Zorg wel dat je verantwoord speelt en lees vooraf eerst onze voorbeschouwingen, kennisartikelen en de (bonus)voorwaarden van de bookmaker waar je je voorspelling plaatst!

Datum en tijdstippen PSV, Feyenoord en Vitesse

De wedstrijd FC Midtjylland – PSV Eindhoven is dinsdag 10 augustus in het Deense Herning. Dat duel begint om 20:00 uur. Twee dagen later komen Feyenoord en Vitesse in actie. Feyenoord Rotterdam begint om 20:00 uur, terwijl Vitesse Arnhem om 21:00 uur aftrapt.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.