• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

FC Barcelona staat een plaatsje lager dan Girona en heeft ook twee punten minder. Toch is Barcelona aanstaande zondag favoriet al beide clubs tegenover elkaar staan in de Spaanse La Liga topper FC Barcelona – Girona. Wat is jouw voorspelling? Speel mee en scoor de beste pre-wedstrijd odds via Voetbalwedden.nl.

Statistieken

FC Barcelona – Girona is een wedstrijd uit de zestiende speelronde van het Spaanse voetbalseizoen 2023 – 2024. La Liga wordt momenteel geleid door Real Madrid. De Koninklijke heeft 38 punten behaald in de eerste vijftien competitieduels. Girona heeft er ook 38 en staat op basis van het doelsaldo tweede.

Achter het verrassend goed presterende Girona is FC Barcelona de nummer drie. De gastheren van de Spaanse topper die komende zondag wordt gespeeld hebben 34 punten en moeten dus winnen om het gat met Girona (en Real Madrid) niet nog groter te laten worden.

Odds FC Barcelona – Girona

De hoogste odds in het 1×2 spelsysteem lopen bij FC Barcelona – Girona op naar een maximum van 5,75 keer het ingelegde speelbedrag. Deze beloning wordt uitbetaald als er met succes gewed wordt op een overwinning voor Girona. Dan mogen we gerust spreken van een fikse stunt! Girona doet het uitstekend, staat twee punten boven Barcelona, maar winnen in Catalonië? Dat is zeker een hoge quotering waard en daar geven de bookmakers dan ook gehoor aan.

Eindigt deze Spaanse topper onbeslist en delen beide clubs net als vorig seizoen de punten? Dan worden er uitbetalingen verricht aan Voetbalgokkers die op een gelijkspel gokten. Zij ontvangen voor een correcte voorspelling via het 1×2 spelsysteem tot maximaal 4,80 keer de inleg.

Wint Barcelona? Dan komen de bookmakers verwachtingen uit en gaat de favoriet met de eer strijken. De maximale winstbonussen zullen daardoor niet hoger uitgevallen dan x1,55 keer de inlegwaarde van de voorspelling.

Spelopties

Bovenstaande odds horen bij het 1×2 speltype. Als je op een andere manier wilt scoren bij FC Barcelona – Girona, dan zijn er tal van spelopties. Zo kan er gegokt worden op het totaal aantal doelpunten dat FC Barcelona gaat scoren in deze wedstrijd.

Gaat de Catalaanse formatie, met daarin onder meer onze landgenoot Frenkie de Jong, meer dan 2,5 keer scoren? Zet dan in op deze wedoptie en ontvang tot maximaal 2,45 keer de inleg als deze voorspelling uitkomt. Vul je minder dan 2,5 doelpunten in, dan kan deze weddenschap maximaal 1,50 keer het ingelegde speelbedrag opleveren.

Voetbalwedden

Wie graag een wedje legt op sportwedstrijden zal ongetwijfeld ook weleens gegokt hebben op een voetbalwedstrijd Voetbalwedden is namelijk al jarenlang de populairste sport onder online sportgokkers. Veilig en via legale bookmakers spelen? Kies dan voor partners van Voetbalwedden.nl en speel altijd via betrouwbare wedkantoren met een goedgekeurde Nederlandse goklicentie!

Datum en tijdstip FC Barcelona – Girona

Meespelen met FC Barcelona – Girona? Zet dan in voor zondag 10 december 21:00 uur, want dat begint deze Spaanse La Liga topper in Estadio Olimpico. Dit dient als tijdelijke thuisbasis voor Barcelona omdat Camp Nou momenteel verbouwd wordt.

Op het moment dat de wedstrijd begonnen is, dan sluiten de wedkantoren alle pre-wedstrijd deals. Live gokken kan dan nog wel. Vergelijk alle odds via Voetbalwedden, zet in op Barcelona – Girona en win de hoogste odds!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.