• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Deze week worden de laatste voorronden van de UEFA Europe Conference League gespeeld. FC Twente en AZ Alkmaar zijn beide nog in de running voor een plekje in de groepsfase van dit Europese voetbaltoernooi. De club uit Enschede speelt aanstaande donderdag in eigen huis tegen Riga FC, uit Letland. FC Twente is favoriet tegen Riga FC maar moet zich nog wel bewijzen. Check de beste odds en speel mee via de online bookmakerskantoren op Voetbalwedden!

Statistieken FC Twente – Riga FC

FC Twente en Riga FC hebben er beide al een voorronde opzitten op weg naar de groepsfase van de Conference League. De Enschedeërs wonnen vorige week van Hammarby IF, maar hadden het lastig tegen de Zweedse ploeg. In Enschede wonnen de Tukkers moeizaam met 1-0 dankzij een goal van Sem Steijn. De return in Stockholm werd nipt een gelijkspel. FC Twente kwam nog op achterstand, maar door een late goal van dezelfde Steijn werd het 1-1 en dat was voor FC Twente genoeg om door te mogen naar de laatste voorronde.

FC Riga heeft er zelfs al twee voorronden opzitten. De Letse formatie rekende af met Vikingur Reykjavik uit Finland en Kecskemeti uit Hongarije. Ook Riga FC had het in die speelronden niet gemakkelijk, maar staat aanstaande donderdag wel tegenover FC Twente in De Grolsch Veste.

Odds FC Twente – Riga FC

De Nederlandse bookmakers maken zich geen zorgen of de ploeg in Enschede wint van de Letse bezoekers. De quoteringen staan namelijk hoog bij winst van de ploeg uit de hoofdstad van Letland. Er wordt tot 12.50 keer de inleg uitgekeerd als Riga komt winnen in Enschede.

Bij een gelijkspel lopen de pre-odds ook aardig op. De bookmakers hebben de odds op maximaal 6.00 keer de inleg klaarstaan als het een gelijkspel wordt in De Grolsch Veste.

Gaan de Tukkers winnen voor eigen publiek? Dan kan de terugwedstrijd in Riga nog weleens gemakkelijker worden en kunnen voetbalgokkers tot 1.20 keer de inleg scoren.

Speltypen

De diverse speltypen maakt het voorspellen van de wedstrijd van FC Twente in deze laatste voorronde nog boeiender. Zo kunnen er hoge quoteringen gescoord worden als voetbalgokkers de correcte voorspelling invullen. De pre-odds bij speltype Correct Score deal lopen op tot wel 250.00 keer de inleg. Deze superhoge odds worden uitgekeerd als Riga met minimaal 0-4 wint in Enschede.

Een logischere uitslag is dat de Tukkers met 2-0 winnen van de bezoekers uit Letland. In dit speltype kan tot 4.95 keer de inleg gewonnen worden als de Tukkers met twee doelpunten en geen goals tegen winnen van Riga FC.

Verwacht je dat de Tukkers in de eerste helft van de wedstrijd de meeste goals zullen maken? De bookmakers keren tot 3.00 keer het speelbedrag uit als deze weddenschap aanstaande donderdag ook de juiste blijkt te zijn. Maken Twente en Riga evenveel doelpunten dan lopen de odds zelfs nog iets op. In speltype: Helft met meeste doelpunten staan de odds op maximaal 3.65 keer het speelbedrag ingedeeld.

Voetbalwedden

Voetbalwedden maakt een voetbalwedstrijd nog spannender. Haalt FC Twente dit seizoen de groepsfase van de Europe Conference League? Met een correcte voorspelling op het duel van donderdag in De Grolsch Veste wordt het een nog groter feest als de Tukkers winnen. Speel te allen tijde veilig en bewust en maak je speelbedrag nooit te hoog. Zo blijft het voorspellen van voetbalwedstrijden verantwoord.

Datum en tijdstip FC Twente – Riga FC

De wedstrijd FC Twente – Riga FC staat gepland op donderdag 10 augustus. Het duel wordt gehouden in De Grolsch Veste te Enschede en begint om 20:00 uur. Welke ploeg boekt volgens jou een voorsprong op de return van komende week? Vergelijk de betrouwbare bookmakers van Nederland via Voetbalwedden en vul je voorspellingen op tijd in. Of kom live wedden op Twente – Riga bij de wedkantoren op Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.