• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Het wordt een bijzonder interessante ontmoeting komende zaterdag als FC Twente en PSV samen het veld van de Grolsch Veste betreden. Twente verliest thuis bijna nooit en PSV is al maandenlang ongeslagen in Nederland. Wie komt er als winnaar uit de bus in deze Eredivisie clash? Speel mee via Voetbalwedden.nl en scoor bij FC Twente – PSV!

Statistieken FC Twente – PSV

De duels tussen Twente en PSV zijn altijd zeer doelpuntrijk. Twee seizoenen geleden werd het 5-2 in Eindhoven en 3-3 in Enschede. Vorig jaar won Twente thuis met 2-1 en PSV in Eindhoven met 3-1.

Dit seizoen is PSV tot nu toe de sterkste in de Eredivisie. De Brabantse club, die getraind wordt door Peter Bosz, won alle voorgaande twaalf competitieduels. FC Twente doet het ook heel goed dit seizoen, maar liet voor de interlandbreak een paar steekjes vallen door gelijk te spelen tegen Heracles, Feyenoord en NEC.

Odds FC Twente – PSV Eindhoven

In het reguliere 1×2 spelsysteem keren de Nederlandse bookmakers de hoogste beloningen in de pre-wedstrijd fase uit als FC Twente wint. Als de Tukkers voor eigen publiek winnen van PSV, dan levert dat online voetbalgokkers tot 3,85 keer het ingelegde speelbedrag op.

Ook een gelijkspel krijgt hoge pre-odds mee bij dit duel. De wedkantoren schroeven de quoteringen op tot maximaal 3,85 keer het speelbedrag als FC Twente en de Eredivisie koploper de punten met elkaar delen in De Grolsch Veste te Enschede.

Gaat PSV er met de volle buit vandoor en zijn de Eindhovenaren dan nog altijd niet verslagen in de Eredivisie? Dan kunnen voetbalgokkers bij deze voorspelling tot 1,88 keer het speelbedrag scoren als zij een voorspelling deden in de pre-wedstrijd fase.

Spelopties

FC Twente Enschede – PSV is een wedstrijd die bij de wedkantoren veel kan opleveren als je de juiste spelopties kiest. In het 1×2 wedsysteem zijn zeges voor Twente het meeste waard. Speel je op PSV? Dan zou je eventueel voor een correcte score kunnen gaan of inzetten via een handicap. Zo kan je ook bij winst van PSV hoge winstbonussen binnenhalen.

De winstkansen liggen dan wel wat lager dan bij een 1×2 weddenschap op PSV, dus je zal vooraf zelf moeten inschatten of je hiervoor wilt gaan. Live gokken is dan wellicht ook nog een goede optie. Je kan dan eerst bekijken hoe deze Eredivisie topper zich ontvouwd en dan je slag slaan bij de bookmakers.

Voetbalwedden.nl

Welke speloptie je ook kiest, zorg dat je alleen met echt geld gaat spelen als je een weddenschap plaatst bij een betrouwbare bookmaker. Voetbalwedden.nl werkt samen met legale, veilige wedkantoren. Zo kan je zonder zorgen een voorspelling achterlaten voor Twente – PSV Eindhoven.

Datum en tijdstip FC Twente – PSV Eindhoven

Het competitieduel FC Twente – PSV Eindhoven wordt op zaterdag 25 november gespeeld. De twee teams beginnen om 18:45 uur in De Grolsch Veste te Enschede te voetballen. Welke ploeg is dit weekend de grote winnaar en pakt drie punten in Enschede? Of gaan beide topclubs na afloop met één punt op zak naar huis?

Laat je voorspelling op tijd achter om kans te maken op de beste deals en scoor met jouw kennis van Nederlandse voetbal. Vergelijk, zet in en win via Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.