• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In de UEFA Europa League probeert Feyenoord aanstaande donderdag een goed begin te maken aan het tweeluik tegen AS Roma in de zestiende finales van het toernooi. Volgende week speelt Feyenoord uit bij de Romeinen in Rome en wordt beslist wie er doorgaat naar de achtste finales. Scoor tot meer dan het dubbele bij Feyenoord – AS Roma in De Kuip bij een correcte voorspelling via Voetbalwedden.nl!

Statistieken

Deze week worden de zestiende finales van de UEFA Europa League gespeeld. Er zijn nog 32 teams die het Europese toernooi kunnen winnen. Feyenoord is er daar één van. De Rotterdammers wisten de zestiende finales van de Europa League te halen vanuit de poulefase van de Champions League. Daarin werden de Rotterdammers derde. Atletico Madrid werd eerste en Lazio Roma veroverde de tweede plaats in de poule. De ploeg van trainer Arne Slot mag zich nu gaan opmaken voor de wedstrijd tegen het Italiaanse AS Roma.

AS Rome werd tweede in de groepsfase van de Europa League. SK Slavia Praag werd eerste in de poule van de Romeinen. Deze week treffen de teams elkaar in de heenwedstrijd. Volgende week volgt de return in Rome en dan wordt beslist welke ploeg doorgaat naar de achtste finales.

Odds Feyenoord – AS Roma

Bij de Nederlandse bookmakers staan de odds op scherp bij de wedstrijd van Feyenoord tegen AS Roma. De beloningen bij deze zestiende finales van de Europa League lopen torenhoog op. De hoogste quoteringen zijn te vinden bij een zege van de Italiaanse ploeg. Als de bezoekers uit Rome winnen in Rotterdam-Zuid, keren de bookmakers tot 3.82 keer het speelbedrag uit.

Wordt het een gelijkspel in De Kuip, dan is Feyenoord nog niet zeker van een plaatsje in de achtste finales van de Europa League. Voetbalgokkers kunnen dan bij de wedkantoren al wel een bookmakersbeloning scoren die oploopt tot maximaal 3.58 keer het speelbedrag en dat is een hoge uitkering bij dit duel!

Een zege van Feyenoord levert ook een hoge pre-odds op. Bij een correcte voorspelling op winst van de Rotterdammers keren de bookmakers tot 2.00 keer het bedrag uit dat is gestort bij winst op Feyenoord.

Speltypen

Wedden op voetbalwedstrijden kan op meer manieren dan het voorspellen van de winnaar of een gelijkspel. Bij de bookmakers op Voetbalwedden kan er bijvoorbeeld ook gewed worden op de doelpuntmaker(s) en welke ploeg bij rust op voorsprong staat. Bij een voorspelling in de pre-fase begint de voorpret al wanneer de weddenschap is gemaakt, maar er kan ook live gewed worden op Feyenoord – AS Roma. Als de wedstrijd begint in De Kuip schakelen de bookmakers over van pre-odds naar live betting deals. Meer informatie over wedden op voetbal en de diverse speltypen vind je op deze website.

Voetbalwedden

Op Europa League wedstrijden wordt heel wat gewed. Vele voetbalgokkers wedden online op hun favoriet bij een duel. Helaas gebeurt dit ook vaak bij onbetrouwbare bookmakers en krijg je een correcte voorspelling niet uitgekeerd. Om onaangename verrassingen te voorkomen, is spelen via eerlijke wedkantoren van groot belang. Op Voetbalwedden zijn alleen de beste Nederlandse bookmakers met geldige licenties te vinden. Om te scoren bij deze wedkantoren dienen voetbalgokkers alleen een correcte voorspelling te droppen op de wedstrijd van hun keuze.

Datum en tijdstip Feyenoord – AS Roma

De zestiende finale in de UEFA Europa League Feyenoord – AS Roma staat gepland op donderdag 15 februari om 18:45 uur in De Kuip te Rotterdam. Winnen de Rotterdammers voor eigen publiek van de Romeinen? Vul je voorspellingen op tijd in om mee te spelen en hoge odds te kunnen scoren.

Scoor jouw deal via Voetbalwedden.nl! Vul de juiste voorspelling in en win bij bookmakers die weddenschappen bij Europa league wedstrijden aanbieden in ons land!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.