• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

De UEFA Champions League wedstrijd Feyenoord – Atletico Madrid kan beide clubs flink wat opleveren. En dat geldt ook voor Voetbalgokkers die een winnende weddenschap plaatsen op die groepsduel uit speelronde vijf van het seizoen 2023 – 2024. Speel jij ook mee? Vergelijk, zet in en win via Voetbalwedden.nl!

Statistieken Feyenoord – Atletico Madrid

Het wordt de derde onderlinge ontmoeting in korte tijd. In 2021 speelde beide clubs een vriendschappelijke wedstrijd tegen elkaar. Feyenoord wist dit knap te winnen, maar zomerse oefenpotjes zeggen vaak weinig.

Vorige maand ging het wel degelijk ergens om en ook toen stond Feyenoord haar mannetje. In Madrid kwam het brutaal op voorsprong: 0-1 na zeven minuten spelen! De 1-1 van Morata deerde de Rotterdammers niet, want Hancko zette Feyenoord niet veel later weer op voorsprong: 1-2. Toen Griezmann er zich mee ging bemoeien capituleerde Feyenoord uiteindelijk en werd het nog 3-2 voor Atletico.

Odds Feyenoord – Atletico Madrid

De hoogste pre-wedstrijd odds in het 1×2 spelsysteem scoor je als er met succes wordt ingezet op een puntendeling in de Rotterdamse Kuip. De maximale waarde van deze weddenschap stijgt op het moment van schrijven naar maximaal 3,60 keer het inlegbedrag.

Het ingelegde speelbedrag wordt tot 2,80 zoveel waard als Feyenoord deze belangrijke confrontatie in Groep E winnend afsluit. Het levert de Rotterdammers drie dure punten op en daarmee bezorgt het punters die op Feyenoord durfde te gokken dus een zeer fraaie winstbonus!

Gaat Atletico met drie punten terug naar Madrid? Dan verstevigen ze daarmee hun leidende positie in de poule. Nederlandse voetbalgokkers kunnen daarvan profiteren, door in de pre-wedstrijd fase (met echt geld) in te leggen op een Spaanse zege in Rotterdam-Zuid. Dat kan via het 1×2 spelsysteem tot maximaal x2,75 opleveren. Een fraaie quotering voor een uitzege in de Champions League!

Speltypen

De half time / full time speloptie levert ook leuke odds op. Bij het spelen op een voorsprong voor Feyenoord bij de rust en aan het eind keren de betere bookies tot 4,25 keer de speelwaarde uit. Bij een gelijkspel halverwege en winst voor Feyenoord na het laatste fluitsignaal zelfs maximaal 6,50!

Gaat Atletico winnen nadat Feyenoord bij de rust op voorsprong stond? Dan stijgen de quoteringen in dit speltype zelfs naar 29,00 keer het ingelegde speelbedrag! Dit is de hoogste quotering bij het HT-FT speltype!

Voetbalwedden

Veilig voetbalwedden via betrouwbare, legale Nederlandse Sportsbooks? Zoek dan niet verder en kies voor de bookmakers op Voetbalwedden.nl. De website voor het verantwoord online gokken op voetbal. Dus meespelen met Feyenoord – Atletico? Ga snel naar onze vergelijkingspagina voor de beste actuele UEFA Champions League odds!

Datum en tijdstip Feyenoord – Atletico Madrid

De UEFA Champions League groepsfase wedstrijd Feyenoord – Atletico Madrid zal worden gespeeld op dinsdagavond 28 november. De stadionlampen zullen voluit branden als er om 21:00 uur door beide ploegen wordt afgetrapt in de iconische Rotterdamse voetbaltempel De Kuip.

Bij alle spelopties is het aftrap het moment waarop de weddenschap geplaatst moet zijn. Alleen live gokken kan nog nadat de wedstrijd al begonnen is. Meespelen tegen de pre-wedstrijd quoteringen? Zet dan in vóór dinsdag 28 november 21:00 uur, want dan begint in De Kuip de UEFA Champions League kraker Feyenoord – Atletico Madrid!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.