• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

De bekertopper Feyenoord – AZ is volgens de bookmakers niet echt een topper, want Feyenoord is huizenhoog favoriet en AZ begint dus als een ware underdog aan deze kwartfinale in het TOTO KNVB bekertoernooi. Zet jij ook je geld op Feyenoord of kies je toch voor AZ? Speel mee via Voetbalwedden.nl en win de hoogste odds!

Statistieken

Voor de Head to Hrad statistieken hoeven niet ver in de analen te duiken. Afgelopen zondag stonden beide ploegen in Alkmaar ook al tegenover elkaar. Toen in het kader van de Nederlandse Eredivisie. Dat duel werd met 0-1 door Feyenoord gewonnen. Mats Wieffer zijn goal na 5 minuten spelen bleek de winnende van die wedstrijd tussen Feyenoord en AZ.

In de vorige speelronde versloeg Feyenoord titelverdediger PSV door met 1-0 te winnen. Quinten Timber maakte de enige goal. AZ won in de achtste finales van Quick Boys. De amateurs maakte het Alkmaarders knap lastig, want er moest een verlenging aan te pas komen om te bepalen dat AZ naar de volgende ronde mocht.

Odds Feyenoord – AZ

Voor online punters die er net zo over denken als de bookmakers staat er in het 1X2 spelsysteem een maximale pre-wedstrijd quotering van 1,67 keer de inlegwaarde in de boeken. Dat is niet hoog, maar dat komt omdat de winstkansen bij deze voorspelling behoorlijk hoog lijken te liggen.

Wint AZ? Dan is er sprake van een verrassende wederopstanding en daarvoor willen de Sportsbooks wel diep in de buidel tasten. De maximale pre-wedstrijd quoteringen in het 1X2 spelsysteem stijgen hierdoor naar een astronomische waarde van x6,00 keer de inleg!

Een gelijkspel, en dus verlenging, zorgt ook voor zeer hoge uitbetalingen aan spelers die met succes op deze uitslag gokten. Weddenschappen geplaatst in de pre-wedstrijd fase via het 1X2 spelsysteem leveren dan tot maximaal 4,65 keer het wedbedrag op.

Spelopties

Het 1X2 spelsysteem is niet ideaal. Feyenoord is sinds de competitienederlaag tegen PSV ongeslagen, terwijl AZ in 2024 nog geen wedstrijd wist te winnen. Hierdoor is het voor de online bookmakers een uitgemaakte zaak: Feyenoord is favoriet. En dat zorgt voor lagere odds bij een weddenschap op een Rotterdamse zege. Toch scoren met Feyenoord? Kies dan voor een correcte score voorspelling of kies een handicap om de winstbonussen op te schroeven!

Voetbalwedden

Ook je geluk beproeven bij de online bookmakers? Kies dan voor Voetbalwedden.nl om via veilige, legale en betrouwbare Sportsbooks je voorspelling te kunnen plaatsen. Benieuwd hoe de quoteringen er momenteel bij staan? Ga snel naar onze bookmakerspagina en vergelijk alle deals.

Datum en tijdstip Feyenoord – AZ

De wedstrijd Feyenoord – AZ is op woensdag 7 februari. De deadline voor het plaatsen van een pre-wedstrijd weddenschap ligt om 21:00 uur, want dan is de aftrap. Alle voorspellingen na het eerste fluitsignaal zullen tegen de live gokken quoteringen worden geplaatst. Zet dus op tijd in, dus vergelijk, zet in en win met door te spelen via Voetbalwedden.nl.

Naast Feyenoord – AZ zijn dat NEC – ADO Den Haag, SC Cambuur – Vitesse en FC Groningen – Fortuna Sittard. Voetbalgokkers die willen meespelen via de pre-wedstrijd deals zullen voor de aftrap van het gekozen duel hun voorspelling door moeten geven. Check onze bookmakerspagina voor alle KNVB beker odds en aanvangstijdstippen.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.