• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Donderdag gaat Feyenoord proberen het karwei in de kwalificaties van de Conference League alsnog te klaren. Na de teleurstellend verlopen heenwedstrijd mag Feyenoord in de eigen Kuip alsnog de volgende ronde in de UEFA Conference League proberen te behalen. Gaan de Rotterdammers het alsnog redden of blijkt Drita toch een maatje te groot? Voorspel Feyenoord – FC Drita bij Voetbalwedden en scoor de beste odds in dit Europese voetbaltoernooi!

Statistieken Feyenoord – FC Drita

De onderlinge statistieken van Feyenoord – FC Drita bevatten alleen de 0-0 van vorige week. Hoewel de Rotterdammers dat duel ingingen als favoriet wist de ploeg van hoofdtrainer Arne Slot geen afstand te nemen van de Kosovaren.

Feyenoord verloor dit weekend ook nog eens een oefenwedstrijd tegen PAOK Saloniki. De Grieken wonnen in De Kuip met 1-2 en dat zorgt ervoor dat Feyenoord geen vertrouwen heeft opgedaan voor deze return tegen Drita. De ploeg uit Kosovo speelde geen wedstrijd, maar koos voor rust en trainingen.

Bij de online bookmakers is Feyenoord toch ‘gewoon’ favoriet voor in deze Conference League kwalificatiewedstrijd. Dat komt niet direct door de huidige vorm of de uitslag in het eerste duel. Feyenoord dankt deze status aan de prestaties in het verleden. Zo won het in de vorige eeuw meerdere Europese bekers, terwijl de prijzenkast van FC Drita wat dat betreft nog helemaal leeg is.

Odds

De pre-wedstrijd quoteringen voor Feyenoord – FC Drita zijn het hoogst ingeschaald bij een zege van het team uit Kosovo. De pre-odd voor een zege van Drita staat op gemiddeld x17.25 keer je inleg ingedeeld. Nog een hoge odd van x9.15 keer je speelbedrag kun je opstrijken bij een gelijkspel in De Kuip. Wint Feyenoord en gaat het team van trainer Slot door naar de volgende ronde? Dan wordt elke voetbalpunter die dit vooraf voorspelde x1.10 keer de inleg rijker.

Speltypen

Naast het inzetten via het 1×2 spelsysteem is het ook mogelijk om mee te spelen via de Correcte Score combinatie. Bij dit speltypen speel je op drie eindstanden. Zit de werkelijke eindstand bij je voorspelling? Dan scoor je al snel het dubbele van je inzet. Bij hoge uitslagen van 0-4, 0-5 of 0-6 wordt in het de Correcte Score combinatie (CSC) zelfs x4,00 of meer uitgekeerd aan voetbalpunters die de juiste uitslag wisten te kiezen in dit speltype.

Check de bookmakerspagina van Voetbalwedden.nl voor de actuele Correcte Score combinatie deals bij dit Europa Conference League duel Feyenoord Rotterdam – FC Drita.

Voetbalwedden Feyenoord – FC Drita

Voetbalwedders spelen graag op internationale (top)wedstrijden. Voetbalwedden levert bij dit soort duels dan ook vaak veel bonussen op. Daarvoor moet er wel een correcte weddenschap geplaatst worden. Speel veilig en verantwoord mee via Voetbalwedden door onze voorbeschouwingen en kennisartikelen door te nemen alvorens de voorspelling te plaatsen.

Een goede voorbereiding is het halve werk, ook bij het online voetbal wedden. Ben jij straks de winnaar van deze wedstrijd dankzij een winnende voorspelling? Drop dan vandaag nog je weddenschap en speel mee volgens de gegarandeerde pre-odds noteringen. Ook live gokken is mogelijk bij Voetbalwedden. Log in tijdens het duel dat op donderdag 29 juli om 20:00 uur in de Rotterdamse Kuip begint en geef je voorspelling door om kans te maken op de dan geldende bookmakers bonussen bij Feyenoord – FC Drita.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.