• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Als Feyenoord komende woensdag het veld opgaat voor de UEFA Champions League wedstrijd tegen Lazio Roma kunnen online Voetbalgokkers ook scoren! Door in te zetten, te voorspellen en de winnende weddenschap te scoren kan iedereen winnen bij deze wedstrijd. Speel mee met Feyenoord – Lazio Roma en zet in via Voetbalwedden.nl.

Statistieken Feyenoord – Lazio Roma

De twee clubs speelden tot nu toe vier keer tegen elkaar. In 2000 in de UEFA Champions League en ook vorig seizoen, alleen was dat in de UEFA Europa League. In dat tweeluik wist Feyenoord in Rome geen punten te pakken. Het gaf wel heel goed partij aan Lazio, maar ging uiteindelijk met 4-2 kopje onder. In Rotterdam nam Feyenoord revanche voor die nederlaag. Er werd met 1-0 gewonnen.

Dit seizoen houden de clubs elkaar in Groep E ook in evenwicht. Lazio Roma is momenteel tweede in Groep E. De Romeinen hebben vier punten doordat er met 1-1 gelijkgespeeld werd tegen Atletico Madrid en er met 1-2 gewonnen werd bij Celtic. Feyenoord vinden we terug op plek drie. De Rotterdammers hebben drie punten behaald in de eerste twee groepswedstrijden. Thuis werd met 2-0 gewonnen van Celtic en de uitwedstrijd bij Atletico Madrid werd met 3-2 verloren. 

Odds Feyenoord – Lazio Roma

Voetbalwedden vond bij de online bookmakers hoge odds. De hoogste quoteringen bij een succesvolle weddenschap zijn te scoren bij een gelijkspel. De pre-wedstrijd odds stijgen in het 1×2 spelsysteem naar maximaal 4,10 keer de inlegwaarde.

Winnen de Rotterdammers van Lazio Roma? Dan winnen Voetbalgokkers die hierop gokten ook! Hun maximale beloning bij de Nederlandse Sportsbooks staat in het 1×2 spelsysteem op 1,90 keer de inlegwaarde.

Gaat Feyenoord in de eigen Kuip onderuit tegen deze Italiaanse Serie A club? Dan stijgen de odds weer flink. Ze komen zelfs heel dicht in de buurt van de hoogste beloningen. De maximale pre-wedstrijd quotering staat momenteel op 4,00 keer het inlegniveau.

Spelopties

De correcte score is altijd een interessante spelopties. Voetbalwedden deed de proef op de som bij de correcte score 1-1. Stel dat dit de eindstand wordt en wij voorspellen dit vooraf via Unibet.nl? Dan betaalt deze top bookmaker tot maximaal 7,50 keer de inlegwaarde aan ons uit.

Absoluut een interessante speloptie dus. Check ook zelf welke odds er te scoren zijn bij dit speltype door te vergelijken via onze bookmakerspagina.

Voetbalwedden.nl

Veilig en snel inzetten op Feyenoord – Lazio Roma? Kies voor Voetbalwedden.nl. Wij zijn een online platform waar je alleen legale bookmakers treft en deze gemakkelijk met elkaar kan vergelijken. Zo speel je tegen de beste odds, via de beste bookmakers en op een verantwoorde wijze!

Datum en tijdstip Feyenoord – Lazio Roma

De UEFA Champions League wedstrijd Feyenoord – Lazio Roma uit Groep E wordt gespeeld op woensdag 25 oktober. De aftrap is om 18:45 uur. Scoor de beste odds met het Wedden op Voetbal door de bookmakers die in Nederland actief mogen zijn via Voetbalwedden.nl! Meespelen? Zet dan tijdig in, want zodra de wedstrijd begonnen is, worden de pre-wedstrijd deals gesloten!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.