• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Dit weekend staan er weer heel wat mooie wedstrijden op het programma van de Eredivisie. Bij vele duels staan hoge pre-odds genoteerd, maar bij de wedstrijd tussen Feyenoord en Heracles Almelo staan de odds pas echt hoog ingeschaald. In eigen Kuip gaat Feyenoord op jacht naar drie punten in thuiswedstrijd Heracles Almelo. Mocht de Overijsselse ploeg komen stunten dan pakken de bookmakers op Voetbalwedden.nl flink uit. Verover jij de beste odds en deals? Vergelijk de bookmakers met elkaar en speel verantwoord en bewust mee.

Statistieken

Feyenoord en Heracles Almelo staan mijlenver uit elkaar op de ranglijst van de Eredivisie. De Rotterdamse ploeg van trainer Arne Slot staat op de tweede plaats met 56 punten. De kans dat Feyenoord nog kampioen wordt dit seizoen wordt steeds kleiner. PSV Eindhoven staat nog altijd bovenaan. De Brabanders hebben inmiddels als tien punten meer dan Feyenoord.

Heracles Almelo staat twaalf plaatsen lager op de ranglijst dan Feyenoord. De ploeg van trainer Erwin van de Looi heeft pas 23 punten en moet hard aan de weg timmeren om niet te hoeven degraderen. De zestiende plaats betekent al nacompetitie spelen en die taak lijkt nu weggelegd voor RKC Waalwijk. Met achttien punten staat de Brabantse ploeg op de zestiende plaats van de Eredivisie.

Odds Feyenoord – Heracles Almelo

De Nederlandse bookmakers weten de wedstrijd in Rotterdam extra bijzonder te maken door de pre-odds flink hoog in te schalen. Als Heracles Almelo wint in de Rotterdamse Kuip dan kan dit een torenhoge bookmakersbeloning opleveren van 22.59 keer de inleg.

Bij een puntendeling lopen de bookmakersuitkeringen ook hoog op. Delen Feyenoord en Heracles de punten met elkaar in speelronde 25 van de Eredivisie, dan kan er tot 11.99 keer het speelbedrag gewonnen worden bij een correcte voorspelling via het 1×2 spelsysteem.

Bij winst van Feyenoord staan de odds niet hoger, dan 1.08 keer het speelbedrag. Hiermee geven de bookies wel aan dat zij de Rotterdamse formatie als favoriet aanwijzen in dit duel tegen Heracles.

Speltypen

Vergelijk ook de odds in de vele andere speltypen die de bookmakers op Voetbalwedden.nl aanbieden. Naast het 1×2 spelsysteem kan er ook gewed worden via speltypen: handicap, halftime/fulltime en het razend populaire speltype over/under. Informeer eerst bij de bookmakers wat de voorwaarden zijn om te wedden bij dit wedkantoor. Zo ben je volledig op te hoogte van wat de bookmakers je te bieden hebben. Speel altijd verantwoord en bewust door te kiezen voor betrouwbare wedkantoren en veilige stortingsmogelijkheden. Hierover is alle informatie te vinden op Voetbalwedden.nl!

Voetbalwedden

Met online voetbalwedden kan de voorpret op een wedstrijd al ruim voordat het duel begint, beginnen. om succesvol te kunnen wedden op voetbal is uiteraard kennis van zaken nodig, maar komt er ook een beetje geluk bij kijken. Feyenoord is de favoriet van dit duel, maar moet die rol eerst nog zien waar te maken. Wil je liever tijdens de wedstrijd inzetten op Feyenoord – Heracles? Ook dat kan bij de Nederlandse bookmakers. Als het duel begint schakelen de bookmakers over naar live wedden en bijbehorende live betting deals.

Datum en tijdstip Feyenoord – Heracles Almelo

De wedstrijd Feyenoord Rotterdam – Heracles Almelo staat gepland op zondag 10 maart in De Kuip te Rotterdam. De wedstrijd begint om 20:00 uur. Tot dit tijdstip kan er in de pre-fase gewed worden op dit duel. Live wedden is mogelijk als de wedstrijd om acht uur ’s avonds begint.

Kies voor veilig wedden op voetbal en voorspel de wedstrijd via de Nederlandse bookmakers op Voetbalwedden.nl! Denk jij te weten wat het resultaat gaat zijn in De Rotterdamse Kuip tussen de Feyenoorders en Heraclieten? Bezoek dan de bookmakers op Voetbalwedden en vul de correcte voorspellingen in om hoge beloningen te kunnen scoren.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.