• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Feyenoord staat voor een grote uitdaging. Deze week speelt de ploeg van trainer Arne Slot uit bij Atletico Madrid. Voor de Rotterdamse formatie is dit de tweede wedstrijd in Groep E van de UEFA Champions League. De eerste wedstrijd in de poule werd gewonnen. Kan Feyenoord op zes punten uit twee wedstrijden komen door te zegevieren in het Metropolitano Stadium te Madrid? Voorspel de wedstrijd veilig en bewust via de betrouwbare bookmakers op Voetbalwedden!

Statistieken Atletico Madrid – Feyenoord

In de groepsfase van de Champions League wist Feyenoord in Groep E direct de eerste plaats te veroveren. De ploeg van trainer Arne Slot won in De Kuip met 2-0 van het Schotse Celtic en heeft drie punten. De tegenstander vaan aanstaande woensdag in Madrid deed het een stuk minder in de eerste poulewedstrijd. Atletico Madrid wist een punt te pakken bij Lazio Roma, maar wist er niet te zegevieren. Aanstaande woensdag treffen ook Celtic en Lazio elkaar aan in het Schotse Celtic Park te Glasgow.

Odds Atletico Madrid – Feyenoord

In het 1×2 spelsysteem van de Nederlandse bookmakers staan de pre-odds bij winst van Feyenoord het hoogst ingeschaald. Bij een zege van trainer Slot en zijn team kan een maximale quotering van 5.00 keer het speelbedrag gescoord worden.

Bij een gelijkspel lopen de pre-odds ook lekker op en zal Feyenoord nog altijd leider in Groep E kunnen zijn. Voetbalgokkers kunnen bij een correcte weddenschap op een gelijkspel tot 4.00 keer het speelbedrag terugverwachten als er is ingezet via Voetbalwedden.nl.

Gaat Atletico Madrid voor eigen publiek drie punten pakken? Dan gaat Feyenoord met lege handen terug naar Rotterdam. De bookmakers keren dan tot 1.67 keer het speelbedrag uit aan voetbalgokkers die een weddenschap hadden geplaatst op winst van de Spaanse ploeg.

Speltypen

Met de diverse mogelijkheden om te wedden op Feyenoord wordt het voorspellen van de uitwedstrijd tegen Atletico Madrid nog een stuk leuker. Check bijvoorbeeld naast de odds in het 1×2 spelsysteem eens naar de quoteringen in speltypen als het Over/Under, Handicap of bij Dubbele kans. De odds in deze speelsystemen zijn zeer gevarieerd ingedeeld. Zo kan een correcte voorspelling bij Over/Under 0.5 al tot 11.00 keer het speelbedrag opleveren. Ook in speltype Halftime/Fulltime zijn deze torenhoge bookmakers-odds te vinden.

Ontdek ook de quoteringen bij doelpuntenmakers of welke speler er binnen tien minuten van de wedstrijd al het net weet te raken. Wat is de stand bij rust en wie maakt het laatste doelpunt van de wedstrijd? Ook voor live betting deals op Atletico Madrid – Feyenoord zitten voetbalgokkers goed bij de bookmakers op Voetbalwedden.nl!

Voetbalwedden

Voetbalwedden op duels in de Champions League is razend populair bij voetballiefhebbers. Volg je het voetbal een beetje dan maak je zeker kans een correcte weddenschap te kunnen plaatsen. Voetbalgokkers die meespelen via de bookmakers op Voetbalwedden.nl zijn er zeker van dat zij inzetten bij betrouwbare bookmakers met de nodige licenties. Speel mee en lees de voorwaarden van het gekozen wedkantoor zorgvuldig door om niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

Datum en tijdstip Atletico Madrid – Feyenoord

De UEFA Champions League wedstrijd Atletico Madrid – Feyenoord staat gepland op woensdag 4 oktober. In het Metropolitano Stadion zal om 18:45 uur worden afgetrapt in deze tweede speelronde van de poulefase. Bij Voetbalwedden staan de bookmakers klaar voor elke voetbalgokker die een weddenschap wil plaatsen op deze kraker van een uitwedstrijd voor de Rotterdammers. Speel mee en win hoge odds m et jouw voetbalkennis op Atletico – Feyenoord!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.