• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Feyenoord komt aanstaande donderdag als eerste Nederlandse club ooit uit in de Conference League. De Rotterdammers spelen in Pristina de heenwedstrijd tegen FC Drita uit Kosovo. Kan Arne Slot als nieuwe trainer direct een goed resultaat neerzetten? Voorspel FC Drita – Feyenoord Rotterdam via Voetbalwedden en scoor de beste online deals voor dit Conference League duel!

Statistieken FC Drita – Feyenoord Rotterdam

Het voetbalseizoen 2021 – 2022 is nog maar net van start en Feyenoord moet al flink aan de bak. De Rotterdammers wisten onder trainer Dick Advocaat ternauwernood Europees voetbal af te dwingen en moeten daarom nu al in actie komen. FC Drita – Feyenoord Rotterdam is direct al een hele belangrijke wedstrijd. Verlies betekent meteen het einde van het Europese avontuur van dit nog prille seizoen.

Feyenoord kende een wisselvallige voorbereiding. Goede wedstrijden werden afgewisseld met matige optredens. Zo werd er met 2-0 verloren van BSC Young Boys, maar werd bijvoorbeeld AEK Athene wél verslagen.

FC Drita moest in de vorige voorronde al in actie komen. De ploeg uit Kosovo wist daarin de maat te nemen van Decic uit Montenegro. Een dubbele zege toonde het klassenverschil tussen beide teams duidelijk aan. Of Drita ook partij kan bieden aan Feyenoord is de grote vraag.

Odds FC Drita – Feyenoord Rotterdam

Bij de online bookmakers is Feyenoord in ieder geval torenhoog favoriet. De wedkantoren zetten hun geld op een Nederlandse zege en koppelen daar ook fraaie pre-wedstrijd quoteringen aan. FC Drita als underdog bestempelen, is echter wel heel gevaarlijk, zo weten we sinds EURO2020. Ook daar wisten outsiders vaak verder te komen dan de zogeheten favorieten. Toch noteren de bookies een hoge odd van x6.70 keer je speelbedrag als het onbekende Drita wint.

Mochten de Feyenoorders de punten gaan delen in Stadion Fadil Vokrri dan moeten zij in de Rotterdamse Kuip nog flink aan de bak, maar wordt jouw inleg x4.85 keer meer waard. Wint Feyenoord de heenwedstrijd? Dan wordt er x1.31 keer het bedrag dat je hebt achtergelaten bij de bookmakers teruggeboekt.

Speltypen

Bij voorronde wedstrijden zoals FC Drita – Feyenoord is live gokken een veel gekozen optie. Vaak weet je – zelfs als ervaren voetbalpunter – niet direct waar je aan toe bent aan het begin van een nieuw seizoen. Nieuwe spelers, technische staf en opstellingen. Ook bij de tegenstander.

Hierdoor kiezen veel voetbalwedders ervoor dit soort duels niet in de pre-fase te voorspellen, maar eerst het verloop van een confrontatie af te wachten. Gedurende de wedstrijd wordt er dan via de live gokken optie alsnog ingezet op de winnaar, uitslag of statistieken.

Voetbalwedden

De sportzomer van 2021 is nog in volle gang, met de Olympische Spelen in Tokyo op het punt van beginnen. Toch zijn veel voetbalpunters al weken bezig met de herstart van het clubvoetbal. FC Drita – Feyenoord Rotterdam is één van de wedstrijden die bij Nederlandse voetbalwedders dan ook hoog staat aangeschreven. Speel mee met Voetbalwedden en scoor!

Datum en tijdstip FC Drita – Feyenoord Rotterdam

Het Europa Conference League duel FC Drita – Feyenoord Rotterdam wordt op donderdag 22 juli gespeeld in het Fadil Vokrri Stadion te Pristina (Kosovo). De wedstrijd begint om exact 21:00 uur. Na dit tijdstip worden er geen pre-odd weddenschappen meer geaccepteerd door de bookmakers. Wees er dus tijdig bij en log in tijdens de wedstrijd. Live gokken of mobiel gokken kan gedurende de hele wedstrijd en kan zelfs met je welkomst- of stortingsbonus! Ben jij straks één van de winnaars?

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.