• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Komende week wordt er een midweeks programma afgewerkt in de Nederlandse Eredivisie. De wedstrijden op dinsdag en woensdag vormen gelijk het slotstuk van 2020. Wél wordt zondag nog de inhaalwedstrijd FC Utrecht – AZ gespeeld. Voor alle andere ploegen is de komende wedstrijd de laatste van dit jaar. Ook Feyenoord en SC Heerenveen gaan er woensdag een eind aan breien voor wat betreft 2020. Wie gaat er met een goed gevoel de winterstop in en wie heeft al voor het nieuwe jaar een kater? Laat je voorspelling achter bij Voetbalwedden.nl en scoor de beste odds! 

Statistieken

Feyenoord is na de 1-0 nederlaag tegen Vitesse afgezakt naar een vierde plaats. De Rotterdammers hebben 26 punten behaald in de eerste dertien speelronden.

SC Heerenveen is achtste. De Friezen begonnen de competitie sterk, maar laten de afgelopen weken veel punten liggen. Zondag werd er thuis zelfs verloren van Heracles Almelo: 1-2.

Onderling is Feyenoord de Friese formatie op veel fronten de baas. Maar SC Heerenveen heeft de laatste jaren toch regelmatig een resultaat behaald in de Rotterdamse Kuip. In 2016 won Heerenveen met 1-2 en in 2017 werd het 1-1. De laatste twee edities gingen echter met grote cijfers naar de thuisploeg: 3-0 winst in 2019 en 3-1 op 18 januari van dit kalenderjaar.

Odds

Feyenoord is de favoriet bij de bookmakers waar op voetbal gespeeld kan worden. Gemiddeld ontvang je x1,63 keer je inleg. Een gelijkspel zorgt voor een zeer hoge winstbonus! Bij de enige legale online voetbalbookmaker van Nederland, TOTO.nl, krijg je momenteel x4,10 keer je inleg als het woensdag onbeslist eindigt.

Een overwinning van SC Heerenveen is het meeste waard bij dit duel. Pakken de Friezen drie punten? Dan levert je dat in het 1×2 spelsysteem al snel x4,50 keer het ingelegde speelbedrag op! En dat zijn behoorlijk fraaie pre-odds voor een Eredivisieduel tussen twee clubs uit het linker rijtje!

Speltypen

Uiteraard zijn er ook tal van weddenschappen te vinden waarbij de winstbonussen nog hoger oplopen. Bij voetbalwedden houden we het graag leuk en beperken wij de risico’s die je loopt bij het meespelen op deze Eredivisiewedstrijd.

Zo scoor je bij Feyenoord – Heerenveen bij het speltype ‘dubbele kans’ behoorlijk hoge bonussen en is de kans dat je wint altijd minimaal 66 procent!

Een winnende gok op Feyenoord of een gelijkspel zorgt ervoor dat elke ingezette tien euro in één klap twaalf euro waard wordt: x1,20. Een overwinning van Feyenoord of Heerenveen zorgt bij de dubbele kans weddenschap voor een vergelijkbare uitkering: x1,22. Verdubbel je inleg met een gelijkspel of winst voor SC Heerenveen: x2,10!

Voetbalwedden

De Nederlandse Eredivisie is één van de allerleukste competities om op te spelen. Vaak is vooraf heel goed aan te geven wie er wint of niet. En de odds zijn desondanks behoorlijk hoog! Profiteer van de beste odds en deals door mee te spelen via Voetbalwedden! Hier vind je alle bookmakers waar je legaal en veilig kunt spelen op voetbalwedstrijden in de Eredivisie!

Pak die kans om nog dit jaar een grote bonus te scoren. Zet in via voetbalwedden in de pre-fase voor gegarandeerde beloningen of speel vlak voor de kerst nog op een cadeautje en scoor die winnende weddenschap!

Datum en tijdstip

De Eredivisiewedstrijd Feyenoord Rotterdam – SC Heerenveen staat op de agenda voor woensdag 23 december en wordt gespeeld in de Rotterdamse Kuip.

Het aanvangstijdstip is 21:00 uur en daarmee is het gelijk ook de laatste wedstrijd die van start gaat in deze veertiende speelronde van het Eredivisieseizoen 2020 – 2021.

 

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.