• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Komende woensdag vindt in Italië de finale plaats van het Italiaanse bekertoernooi, de Coppa Italia. De finale wordt een tweestrijd tussen Atalanta Bergamo en Juventus. De finale wordt gespeeld in het Mapei Stadium in Reggio Emilia. Het wordt een spannende strijd tussen de huidige nummer twee van de Serie A, Atalanta, en de nummer vijf, Juventus. Speel nu mee via Voetbalwedden en zet in op deze Italiaanse bekerfinale!

Statistieken

De finale in Italië vindt nog plaats voordat de Serie A is afgelopen. Daarin is namelijk nog één speelronde te gaan, waarin onder meer de tickets voor de Champions League nog verdeeld moeten worden. Atalanta is daar vrijwel zeker van, maar Juventus dreigt voor de eerste keer in jaren het miljoenenbal mis te moeten lopen. Daardoor lijkt de focus bij beide clubs nog voornamelijk op de slotronde van de competitie te liggen, terwijl woensdag toch echt wordt gespeeld om een hoofdprijs.

Atalanta kent een heel mooi seizoen, waarin het vrijwel zeker als tweede eindigt in de competitie. In het bekertoernooi speelde de ploeg ook sterk. Zo schakelde het team met Nederlanders Sam Lammers, Marten de Roon en Hans Hateboer in de halve finale Napoli uit. Ook werden Lazio Roma en Cagliari in een eerder stadium al verslagen.

Juventus, met Matthijs de Ligt in de gelederen, bereikte de finale door in de halve finale landskampioen Internazionale te verslaan. In de rondes daarvoor werden SPAL en Genoa uitgeschakeld. Beide ploegen stroomden overigens pas in de achtste finales in. Daarmee kennen zij dus een erg korte weg naar de bekerfinale en hoeft er slechts viermaal gewonnen te worden om de beker uiteindelijk te winnen.

Odds

Gezien de onderlinge verhoudingen dit seizoen tussen Atalanta en Juventus kunnen we rekenen op een spannende finale. De kansen voor beide ploegen worden door de bookmakers dan ook redelijk gelijkwaardig ingeschat.

De quotering voor een overwinning voor Atalanta ligt uiteindelijk nipt iets hoger dan een overwinning voor Juventus. De quotering voor Atalanta staat namelijk op x2,50, terwijl die van Juventus iets hoger staat met x2,64. Dat ontloopt elkaar dus vrij weinig, maar het levert uiteraard wel mooie pre-odds op! Ook een gelijke stand na negentig minuten is een mogelijkheid; dit levert een quotering op van x3,30.

Speltypen Finale Coppa Italia 2021

Behalve het inzetten op de pre-odds van deze wedstrijd zijn er natuurlijk nog meer speltypen waarop je kunt inzetten. Zo is de kans natuurlijk groot dat Cristiano Ronaldo namens Juventus zal scoren. Maar scoort de Portugees ook als eerste deze wedstrijd? Dan kan dat zomaar x4,20 opleveren. Mocht Atalanta’s Luis Muriel als eerste scoren, dan levert dat je zomaar x5,70 op.

Ook populair blijft de ‘correct score combinatie’, waarmee je inzet op een drietal uitslagen. Een 1-0, 2-0 of 3-0 levert dan al x5,00 je inzet op. Denk je dat Juventus met die cijfers wint? Dan kan je rekenen op een quotering van x5,30.

Voetbalwedden

Overal in Europa zijn de competities, en ook de bekertoernooien, al afgelopen of bijna afgelopen. Dat betekent dat er komende zomerperiode een stuk minder wedstrijden zijn waarop ingezet kan worden. Maak dus nu nog even gebruik van deze mogelijkheid! Bovendien is de finale van de Coppa Italia enorm spannend, waardoor dat mooie quoteringen oplevert om op in te zetten. Speel nu mee via Voetbalwedden en maak slim gebruik van deze quoteringen en uiteraard je voetbalkennis!

Datum & Tijdstip finale Coppa Italia

De finale om de Coppa Italia tussen Atalanta Bergamo en Juventus vindt woensdag 19 mei plaats in het Mapei Stadium, de thuishaven van Sassuolo in Reggio Emilia. De aftrap van deze finale is om 21.00 uur. Wil je inzetten op de pre-odds? Zorg dan dat je dat hebt gedaan voor de aftrap!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.