• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

De finalisten van het Europees kampioenschap 2021 zijn bekend. Zondag 11 juli gaat Engeland – Italië uitsluitsel geven over de eindwinnaar van EURO2020. Zet nu in op de uitslag en/of winnaar van deze EK finale en scoor de beste online gokdeals via de top bookmakers van Voetbalwedden!

Statistieken Engeland – Italië

In de Head 2 Head statistieken zien we dat de laatste officiële ontmoeting tussen beide landen uit 2014 stamt. Op het WK in Brazilië versloegen de Italianen het Engelse elftal met 1-2. Dat duel stond overigens toen onder leiding van Bjorn Kuipers.

De zege mocht Italië echter niet baten. Zij werden, net als de Engelsen, uitgeschakeld in de groepsfase. Costa Rica en Uruguay gingen destijds als nummer één en twee door in Groep D van dat WK 2014.

Odds Engeland – Italië

De wedkantoren hebben de pre-odds voor Engeland – Italië vastgesteld. De bookmakers gaan daarbij uit van de huidige vorm van beide elftallen. De uitslagen op dit EK zijn dan ook doorslaggevend. Maar er ook gekeken naar de H2H statistieken, eventuele blessures en schoringen en natuurlijk ook naar het thuisvoordeel voor de Engelsen. Op basis daarvan is het Engelse team als favoriet uitgeroepen.

Een winnende weddenschap op Engeland levert bij de top bookmakers maximaal x2,65 keer je inleg op. Een ruime verdubbeling van het speelbedrag dat op deze EK finale wordt ingezet.

Winst van de Italianen zorgt zelfs voor een drievoudige uitkering. Met een maximale pre-wedstrijd odd van x3,05 keer het ingelegde speelbedrag kan je flink scoren bij een Italiaanse titel.

Denk je dat de beslissing in de blessuretijd valt? Speel dan via de bookmakerspagina van Voetbalwedden op een gelijkspel. Mocht je voorspelling uitkomen, dan scoor je daarbij de hoogste pre-odd bonus: x3,10!

Speltypen

De finale van EURO2020 kent vele match specials bij de diverse bookmakerskantoren. Zo kan je x19,00 je inzet winnen bij een voorspelling dat Harry Kane in deze finale scoort uit een vrije trap (buiten de zestien). Een weddenschap op een kopgoal van Kane staat bij de betere online bookmakers op x8,00 je inzet.

Een doelpunt van Lorenzo Insigne, namens de Italianen, van buiten de zestien levert je maximaal x13,00 je inleg op bij die match special. Scoort Andrea Belotti uit een penalty, dan is dat Italiaanse doelpunt bij dit speltype x7,50 keer je inzet waard!

Voetbalwedden EURO2020

Voor het plaatsen van een winnende weddenschap op de finale van EURO2020 moet je bij Voetbalwedden zijn. De beste deals, top bookmakers en achtergrondinformatie over wedopties en statistieken. Doe jij mee met de finale Engeland – Italië? Check alle opties via onze bookmakerspagina!

Datum en tijdstip

De finale Engeland – Italië wordt gespeeld op zondag 11 juli. De wedstrijd begint om 21:00 uur en zal plaatsvinden op Wembley (Londen). De pre-odds vervallen zodra de finale is begonnen. Live gokken kan vanaf dat moment ook via Voetbalwedden en blijft een optie totdat de wedstrijd helemaal afgelopen is.

Speel bewust en verantwoord. Check onze kennisbank voor extra informatie over het online wedden op voetbal. Scoor jij straks de winnende weddenschap op de EURO2020 finale Engeland – Italië? Zet nu in en win!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.