• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In groep F van het EK 2020 staat dinsdag een absolute topper op het programma. Om 21.00 uur ’s avonds staan dan Frankrijk en Duitsland tegenover elkaar. Het is de eerste echte topper dit EK, want beide landen behoren tot de favorieten om de titel deze EK-editie. Weet jij wie dinsdag de zege pakt in dit duel? En durf jij gebruik te maken van de aantrekkelijke pre-odds? Speel dan mee via Voetbalwedden en maak kans op aantrekkelijke winstbonussen!

Statistieken Frankrijk – Duitsland

Frankrijk en Duitsland worden beide getipt als grote kanshebbers voor de eindzege. Dat is natuurlijk behoorlijk terecht, gezien de selecties van beide landen, die overlopen van kwaliteit. Maar zij zullen zich echter eerst moeten focussen op de groepsfase, want die is al lastig genoeg. Niet alleen moeten beide EK-kanshebbers het tegen elkaar opnemen; ook zitten zij in de poule met Portugal, de regerend Europees kampioen.

Groep F mag dus met recht de poule des doods worden genoemd. Ook Hongarije zit in deze poule, maar van hen mogen geen wonderen worden verwacht. Frankrijk en Duitsland kunnen dinsdag dus een eerste tik aan elkaar uitdelen in deze onderlinge ontmoeting; iets dat Frankrijk de afgelopen ontmoetingen iets vaker deed dan andersom.

Van de laatste tien ontmoetingen wist Frankrijk precies de helft te winnen. Twee keer ging de overwinning naar Duitsland, terwijl er driemaal gelijk werd gespeeld. De laatste twee ontmoetingen dateren uit 2018, toen beide landen elkaar troffen in de Nations League. In Duitsland werd er toen met 0-0 gelijkgespeeld, terwijl Frankrijk thuis met 2-1 wist te winnen. In deze ontmoetingen wisten beide landen overigens niet verder te komen dan maximaal twee doelpunten per wedstrijd.

Odds Frankrijk – Duitsland

De bookmakers hebben voor deze wedstrijd geen duidelijke favoriet aangewezen. En dat is logisch, omdat beide landen aan elkaar gewaagd zijn. De pre-odds zijn slechts een klein beetje in het voordeel van Frankrijk. Een zege voor de Fransen staat namelijk genoteerd tegen x2,65, terwijl een overwinning voor Duitsland x2,,80 oplevert. Een gelijkspel staat tenslotte genoteerd op een quotering van x3,15.

Speltypen

Behalve de pre-odds van deze wedstrijd, zijn er nog veel meer speltypen met aantrekkelijke odds. Zo kan je uiteraard ook voorspellen wie de eerste doelpuntenmaker wordt van beide landen? Is dat Kylian Mbappé namens Frankrijk? Dan krijg je je inzet x2,80 uitbetaald. Is het Serge Gnabry die namens Duitsland als eerste scoort? Dan levert je dat al x3,80 op.

Of ben je erg zeker van je zaak en denk je de juiste uitslag te weten? Ook daar staan aantrekkelijke odds tegenover. Bij een 1-0 zege voor Frankrijk krijg je je inzet x8,00 terug, terwijl een 2-0 zege zelfs x15,00 oplevert. Wint Duitsland met 3-1? Dan ligt er zelfs een quotering van x26,00 op je te wachten. Alle speltypen zijn uiteraard te vinden via onze website!

Voetbalwedden op EURO2020

Het wedden op wedstrijden van het EK is enorm populair, vanwege het unieke karakter van dit toernooi. De quoteringen zijn vooral interessant bij wedstrijden als deze, omdat beide landen aan elkaar gewaagd zijn. Door goed te kijken naar de statistieken en de vorm van de deelnemers, kan je uiteindelijk een mooi bedrag overhouden aan dit EK. Durf jij het aan? Speel dan mee via Voetbalwedden!

Datum & Tijdstip Frankrijk – Duitsland

De topper in groep F tussen Frankrijk en Duitsland wordt dinsdagavond om 21.00 uur gespeeld in de Allianz Arena in München. Wil je inzetten op de pre-odds? Zorg er dan voor dat je dit hebt gedaan voor aanvang van deze wedstrijd.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.