• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Het Nederlands elftal moet aan de bak in Groep B van de EK kwalificatie. Wil Oranje een ticket naar EURO2024 in Duitsland bemachtigen, dan moet er aanstaande donderdag wel gewonnen worden van Griekenland. De wedstrijd van Oranje tegen de Grieken vindt plaats in het Philips Stadion te Eindhoven. Het Nederlands elftal speelt dus thuis. Gaat Nederland punten pakken tegen Griekenland in EK kwalificatiepoule? Vul je voorspellingen in via Voetbalwedden!

Statistieken Nederland – Griekenland

Het Nederlands elftal staat pas vierde in de EK kwalificiatiegroep B. Op die positie plaats Oranje zich niet voor EURO2024 dan volgend jaar zomer in Duitsland gespeeld wordt. De ploeg van bondscoach Ronald Koeman moet bij de top twee in de poule zien te komen. Frankrijk staat eerste en loopt flink uit op de overige vier landen. Griekenland staat tweede en die positie kan Oranje overnemen als het in Eindhoven weet te winnen van de Grieken.

De laatste twee ontmoetingen met Griekenland beloven weinig goeds voor Nederland. In 2016 en 2010 speelden het Nederlands elftal een oefenduel tegen de Grieken. Beide wedstrijden gingen verloren. Dertien jaar geleden werd het 3-1 voor de Griekse formatie dat toen in eigen land speelde. In 2016 werd de wedstrijd in Nederland verloren met 1-2.

Odds Nederland – Griekenland

De pre-odds zijn niet aan te slepen voor de wedstrijd van Nederland in Eindhoven. De hoogste quoteringen worden uitgekeerd als Griekenland komt winnen. De bookmakers keren tot 6.65 keer het speelbedrag uit als het Griekse elftal ons Oranje te slim af is.

Zijn de landenteams aan elkaar gewaagd en worden de punten gedeeld in het Philips Stadion? Dan kunnen bookmakers tot maximaal 4.43 keer het speelbedrag scoren bij een correcte voorspelling op een gelijkspel.

Dan de quoteringen bij winst van Nederland. In het 1×2 spelsysteem lopen de odds op tot maximaal 1.47 keer de inleg als Oranje donderdag zegeviert. Nederland kan bij deze uitslag tweede worden in de poule.

Speltypen

Het 1×2 spelsysteem is ook bij Oranje-duels één van de spelopties die het meest wordt gehanteerd door voetbalgokkers. Er zijn nog meer mogelijkheden om de wedstrijden van het Nederlands elftal te voorspellen. Scoor bijvoorbeeld bij speltypen als wie maakt de winnende goal? Wat is de correcte score combinatie en weet Oranje voor rust al op voorsprong te komen?

Scoren in de diverse speltypen kan op goed geluk, maar een goede voorbereiding kan ook bijdragen aan het succes bij voetbalwedden. Houd dus goed in de gaten welke spelers worden opgesteld, hoe staat Oranje en haar tegenstander ervoor? Zijn er spelers geschorst en waar wordt het duel gespeeld? Met veel informatie en een goede voorbereiding verhoog je de winstkans bij de Nederlandse bookmakers.

Voetbalwedden

Voetbalwedden op de interlands van Oranje is razend populair bij de Nederlandse bookmakers op Voetbalwedden. De wedkantoren hebben vaak leuke spelopties en Oranje-deals klaarstaan voor voetbalgokkers die een gokje willen wagen op een duel van het Nederlands elftal. Houd wedden op voetbal leuk door verantwoord en veilig te wedden bij betrouwbare bookmakers. Op de bookmakerspagina staan de betrouwbare wedkantoren van Nederland vermeld en zijn gemakkelijk met elkaar te vergelijken.

Datum en tijdstip Nederland – Griekenland

Het Nederlands elftal speelt op donderdag 7 september tegen Griekenland. De EK kwalificatiewedstrijd tegen de Grieken wordt gespeeld in het Philips Stadion te Eindhoven en begint daar om 20:45 uur. Het is voor Oranje pas de derde wedstrijd in de EK-kwalificatie poule. De ploeg van bondscoach Koeman heeft nog alle kansen om een ticket voor EURO2024 te bemachtigen. Gaat Oranje haar kansen grijpen en omzetten in punten? Zet tijdig in om te kunnen scoren in de pre-fase of scoor je deal via live betting op Voetbalwedden. nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.