• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Nu de eerste voetbalcompetities op gang komen, kun je weer op zoek naar mooie weddenschappen. Kijk je automatisch naar de 1×2 of over/under weddenschappen, zoals je dat voor de coronastop ook deed? Dan is dit een goed moment om die trend eens te doorbreken! Kijk met een frisse blik naar de voetbalwereld en vraag je af wat je kunt veranderen aan jouw gokstijl. Daar word je alleen maar een betere voetbalwedder van.

Vaste tradities zijn er om doorbroken te worden

In de loop der tijd ontwikkel je vanzelf je eigen gokstijl. Bij een live weddenschap wacht je steeds geduldig af tot de wedstrijd halverwege de tweede helft is aanbeland voordat je je voorspelling doorgeeft. En bij de verdeling van je gokbudget kies je zonder nadenken voor een vast percentage van de totale bankroll. Kortom: je bent een verstokte voetbalwedder geworden die graag vasthoudt aan zijn eigen tradities. Daar is natuurlijk niets mis mee, maar de kans bestaat wel dat je daardoor dingen over het hoofd ziet.

Aangezien het voetbalwedden de afgelopen twee maanden vrijwel tot stilstand is gekomen, is dit het perfecte moment om eventjes helemaal te resetten. Doe alsof je voor het eerst begint met voetbalwedden, en kijk eens rustig naar alle wedopties en wedstrategieën die er zijn. Het voordeel is natuurlijk dat je niet volledig vanaf nul begint. Je hebt in de afgelopen maanden/jaren flink wat kennis en ervaring opgedaan, iets wat je nu in je voordeel kunt gebruiken. Binnen no time (her)ontdek je wedopties en -strategieën die jouw gokstijl alleen maar completer en winstgevender maken.

Durf jij kritisch te zijn om zo je gokstijl te verbeteren?

Je zit dit weekend ongetwijfeld al klaar voor de Bundesliga. Heb je nog geen weddenschap geplaatst, neem dan eerst even de tijd om je oude speelstijl onder de loep te nemen voordat je geld inzet. Je hoeft hier echt geen uren tijd voor vrij te maken. Het is veel belangrijker dat je kritisch durft te zijn en veranderingen durft door te voeren. Dat je al jaren trouw bent aan de 79e minuut strategie, wil namelijk niet zeggen dat dit onder alle omstandigheden de beste keuze is. En wat te denken van die 1×2 weddenschap die je vaak automatisch op je wedbriefje aanvinkt? Als de laatste paar onderlinge duels allemaal in een 1-0 of 2-0 eindigden, is een correcte score weddenschap misschien wel veel logischer. Deze wedoptie is nog een stuk winstgevender ook.

Ben je zo’n voetbalwedder die al jaren dezelfde keuzes maakt, dan is het niet makkelijk dit patroon te doorbreken. Toch kun je jouw gokstijl in een paar stappen een flinke upgrade geven. Begin met het analyseren van je huidige strategie. Met behulp van je ROI ((totale bankroll * 100) / inzet) kun je bijvoorbeeld al snel zien of deze wel zo succesvol is als je dacht. Kom je uit onder de 105% dan weet je zeker dat er nog iets te verbeteren valt. Na het berekenen van je ROI is het hoog tijd om te kijken welke vaste keuzes je altijd maakt. Werk je via een vast inzetsysteem, ga je standaard voor dezelfde wedopties of zijn er bepaalde wedstrategieën waar je op vertrouwt? Bekijk elk van deze onderdelen vervolgens kritisch en vraag je af waar jouw zwakke punten zitten. Daarna is het een kwestie van doen. Je moet patronen durven doorbreken. Alleen dan lukt het jou om als een betere voetbalwedder uit de coronacrisis te komen!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.