• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Gaat Nederland zich maandagavond plaatsen voor het EK voetbal van 2024 in Duitsland? Winst op Griekenland zorgt ervoor dat ze hun koffers al voorzichtig mogen pakken. Maar een gelijkspel of nederlaag betekent billen knijpen in de laatste fase van de kwalificatiereeks. Voorspel Griekenland – Nederland via Voetbalwedden.nl en scoor de beste deals bij de veilige, legale Nederlandse Sportsbooks!

Statistieken

Nederland is weliswaar derde met 9 punten, maar het speelde een wedstrijd minder dan de Grieken.  Zij staan met 12 uit 6 op een tweede plek. Winst maandag betekent dat Oranje opschuift naar de tweede positie, omdat de onderlinge resultaten in dat geval beter zijn dan die van de Griekse voetballers die dan naar plek drie zullen zakken in Groep B. 

De Grieken zijn wel aardig goed in vorm. Afgelopen vrijdag werd het lastige uitduel tegen Ierland met 0-2 gewonnen. Hierdoor gaat Griekenland met een stuk beter gevoel naar de wedstrijd tegen Nederland. Oranje verloor in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam met 1-2 van Frankrijk. Hierdoor gaan de Fransen sowieso naar het EK.

Odds Griekenland – Nederland

Hoe zien de pre-wedstrijd quoteringen er in het 1×2 spelsysteem uit? Wedden op Voetbal zocht het op! Als de Grieken in Athene winnen van Nederland, dan worden de hoogste bonussen uitgekeerd door de betere bookmakers. De maximale odds lopen dan namelijk op naar 3,55 keer de inzetwaarde.

Bij een gelijkspel blijven de odds hoog. Bij Unibet.nl en Jack’s scoor je tot maximaal 3,40 keer het ingelegde speelbedrag. Terwijl je bij andere top bookmakers zoals Bet365 en Circus ook nog prima bonussen kunt winnen oplopend tot x3,30 keer de inleg.

Wint Nederland dit belangrijke uitduel in de EK kwalificatie voor EURO 2024? Dan is het kassa voor alle Voetbalgokkers die hierop speelden bij één van de legale, veilige bookmakerskantoren. Wedden op Voetbal vond odds die bij deze uitslag zorgen voor een maximale uitbetaling van 2,15 keer het stortingsbedrag.

Spelopties

Op zoek naar hogere winstkansen bij Griekenland – Nederland? Bekijk dan eens de actuele odds en deals bij het speltype dubbele kans. De quoteringen liggen hier lager, maar omdat je op meerdere uitslagen tegelijk wed zijn de winstkansen wel echt een stuk hoger!

Voetbalwedden

Voetbalwedden blijft een interessant fenomeen, want volgens de online bookmakers is Nederland nog altijd het land met de beste papieren om het EK in Duitsland te halen. De wedkantoren zetten het Nederlands elftal in de pre-wedstrijd quoteringen neer als de favoriet. En dat terwijl de Grieken toch echt een plaatsje hoger staan in Groep B en ook nog eens thuisspelen maandag.

Datum en tijdstip Griekenland – Nederland

Het cruciale EK kwalificatieduel Griekenland – Nederland wordt op maandag 16 oktober gespeeld. Het duel uit speelronde zes van de EK kwalificatiereeks in Groep B begint om 20:45 uur. Er zal gespeeld worden in de Griekse hoofdstad Athene. Het OPAP stadion zal naar verwachting helemaal uitverkocht zijn, hetgeen betekent dat er 23.000 toeschouwers zullen juichen voor de Griekse ploeg. i

Inzetten op Griekenland – Nederland kan volgens de pre-wedstrijd quoteringen tot aan de aftrap. Alle voorspellingen die daarna nog geplaatst worden zullen tegen de live gokken odds worden geplaatst. Zorg dus dat je op tijd je voorspelling achterlaat om zodoende zeker te zijn dat je mee kan doen aan dit EK kwalificatieduel. Speel alleen via betrouwbare bookmakers, zoals je die kunt vinden op Voetbalwedden.nl. Speel ook bewust en stop op tijd!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.