• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Deze week kan PSV Eindhoven een ticket scoren voor de groepsfase van de UEFA Champions League. Daarvoor moeten de Eindhovenaren aanstaande woensdag afrekenen met Rangers FC. In de heenwedstrijd van vorige week waren de teams aan elkaar gewaagd met een 2-2 eindstand. Haalt PSV tegen Rangers FC groepsfase Champions League? Voorspel de return in het Philips Stadion bij de bookmakers op Voetbalwedden.nl!

Statistieken PSV – Rangers

Vorige week speelde PSV Eindhoven de heenwedstrijd uit bij Rangers FC waar Giovanni van Bronckhorst trainer is. De ploegen waren aan elkaar gewaagd en het werd een 2-2 gelijkspel in het Ibrox Stadion te Glasgow. In het verleden zijn PSV en Rangers wel vaker aan elkaar gewaagd geweest. In de achtste finales van de Europa League in 2011 was dat ook al het geval. De heenwedstrijd was toen in Eindhoven en daar werd het ook een gelijkspel (0-0). PSV wist toen uiteindelijk de volgende speelronde van de Europa League te halen door Rangers in Glasgow met 0-1 verslagen te hebben.

De ploeg die aanstaande woensdag wint mag zich gaan opmaken voor de groepsfase van de Champions League. Dit jaar vindt de loting van de groepsfase plaats in het in het Zwitserse Nyon. Naast Ajax Amsterdam kan er met PSV dus nog een Nederlandse ploeg Champions League gaan spelen. Maar dan moet PSV woensdag wel winnen van de Rangers.

Odds PSV – Rangers

De bookmakers hebben torenhoge pre-odds klaarstaan voor voetbalwedders die de play-offs voor de Champions League correct voorspellen. In het 1×2 spelsysteem lopen de pre-odds op tot maximaal x4.85 keer de inleg. Deze hoge quotering wordt uitgekeerd als Rangers FC wint in Eindhoven.

Zijn de ploegen ook in de return aan elkaar gewaagd, dan kun je bij een gelijkspel tot maximaal x3.90 keer de inleg terugkrijgen van de Nederlandse bookmakers. Het duel wordt dan wel verlengd om een winnaar te krijgen, maar je kunt dan al wel je beloning innen.

Een overwinning van PSV wordt het meest voorspeld bij de bookmakers. De Nederlandse wedkantoren keren dan ook tot maximaal x1.76 keer de inleg uit bij een zege en ticket voor PSV.

Speltypen

Wie de wedstrijd PSV – Rangers goed voorspeld, kan rekenen op hoge pre-odds in het 1×2 spelsysteem, maar ook in vele andere speltypen bij de bookmakers. Voorspel bijvoorbeeld welke ploeg volgens jou doorgaat naar de groepsfase van de Champions League. De pre-odds kunnen oplopen tot maximaal x2.75 keer de inleg. Verwacht je dat beide teams gaan scoren in het Philips Stadion, dan kun je met deze voorspelling tot x2.14 keer de inleg verdienen bij bookmaker TOTO Sport.

Nog meer hoge odds in de pre-fase vind je in het under/over spelsysteem, handicap resultaat of voorspel de correcte score combinatie. Ga je liever live wedden op PSV – Rangers. Bezoek de bookmakers op Voetbalwedden en check de quoteringen bij live betting als de wedstrijd in Eindhoven begint.

Voetbalwedden

Het is erop of eronder voor PSV Eindhoven om sinds weer eens in de Champions League te mogen gaan spelen. Vele voetballiefhebbers zullen woensdag op het puntje van de stoel zitten om te kijken of we naast Ajax nog een Nederlandse ploeg op het hoogste voetbalniveau gaan zien spelen.

Veel bookmakers doen er nog een schepje bovenop met promotie en speciale spelopties. Profiteer mee en maak jouw bookmakerdeals via Voetbalwedden.

Datum en tijdstip PSV Eindhoven – Rangers FC

De return van de play-offs PSV Eindhoven – Rangers FC zal op woensdag 24 augustus gespeeld worden. Het duel begint om 21:00 uur in het Philips Stadion te Eindhoven. Wedden op de return kan tot dit tijdstip. Daarna is het mogelijk te wedden via live betting. Welke speloptie je ook kiest, vergelijk, zet in en win via Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.