• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Aanstaande donderdag wordt duidelijk welke Nederlandse ploegen de groepsfase van de Europa League en Conference League halen. AZ Alkmaar speelt die dag thuis tegen FC Celtic voor een plekje in de groepsfase van de Europa League. Vitesse treedt in de Gelredome te Arnhem aan tegen RSC Anderlecht in de laatste kwalificatiewedstrijd voor de Conference League. Feyenoord staat al met één been in dit laatst genoemde toernooi. De ploeg uit Rotterdam hoopt het karwei af te maken bij IF Elfsborg. Voorspel via Voetbalwedden welke team straks Europees voetbal gaan spelen.

Statistieken Europees voetbal

We bekijken als eerste hoe AZ Alkmaar ervoor staat. De ploeg van trainer Pascal Jansen verloor de heenwedstrijd vorige week met 2-0 van FC Celtic in Glasgow. De Alkmaarders hebben donderdag dus sowieso al twee doelpunten goed te maken in eigen AFAS Stadion.

Vitesse Arnhem speelden vorige week bij RSC Anderlecht. De Arnhemmers wisten in Brussel niet te winnen, maar het gelijkspel 3-3 dat er geboekt werd is donderdag in de Gelredome nog goed te verdedigen.

Als laatste kijken we naar het duel van Feyenoord. De ploeg van trainer Arne Slot slaagde er vorige week in om met 5-0 te winnen van het Zweedse IF Elfsborg. Een plekje in de groepsfase van de Conference League lijkt wel gereserveerd te zijn, maar de Rotterdammers moeten dat donderdag definitief maken in de Zweedse plaats Borås.

Odds Play-offs Europa League en Conference League

De hoogste odd in het 1×2 spelsysteem van de online bookmakers wordt voor het duel van AZ – Celtic uitgekeerd als het een gelijkspel wordt in het AFAS Stadion.  Je kunt maximaal x3.75 keer je inleg verdienen met een gelijkspel in onze Kaasstad. Wint Celtic? Dan kun je x2.85 keer je inleg bijschrijven als je dit vooraf had ingevuld bij de bookmakers. Een zege van AZ, ongeacht wat de uitslag is, wordt op x2.21 keer je speelbedrag ingedeeld.

Bij de thuiswedstrijd van Vitesse tegen Anderlecht wordt de hoogste pre-odd gehanteerd als het een gelijkspel wordt in de Gelredome. Gemiddeld zou je dat x3.38 keer je inleg opleveren. In het 1×2 spelsysteem staat een overwinning van Vitesse op x2.60 keer jouw inleg ingedeeld. Een overwinning van het Belgische Anderlecht levert je maximaal x2.41 keer het wedbedrag op.

De pre-odds voor de wedstrijd Elfsborg – Feyenoord zijn de moeite meer dan waard om op te gokken. Een zege van Elfsborg levert x4.15 keer je inleg de hoogste odd van dit duel op. Een gelijkspel is goed voor een bookmakersbonus van x3.65 keer het speelbedrag. Wint Feyenoord? Dan kun je x1.72 keer je inleg teruggestort krijgen.

Speltypen play-offs Europees voetbal

Je kunt op veel manieren wedden op de laatste wedstrijden van de play-offs. Een veel gebruikte methode is het 1×2 spelsysteem, maar ook live gokken wordt via Voetbalwedden heel veel gedaan. Denk jij dat Feyenoord er weer op los scoort? Dan kan je de optie Under/Over waar de quoteringen al oplopen tot x7.70 keer je speelbedrag. Ontdek bij jouw bookmaker hoe je die kunt scoren.

Denk jij dat AZ na exact vijftien minuten spelen tegen Celtic al op voorsprong staat? Bookmakers als Koning TOTO keren daar een odd van x5.00 keer je inleg voor uit. Scoort AZ in de eerste vijftien minuten dan kan je al x4.20 keer je speelbedrag terugverdienen. Houd daarvoor de Wedstrijd Specials van je bookmaker bij het Europees voetbal in de gaten en zet in op het moment dat de odds het hoogst zijn.

Bij een club als Vitesse is er altijd wel iets om op te gokken. Wanneer je kiest voor de speloptie Spelers Specials dan kun je hoge bonussen scoren. Als Bero en Van Ghoho scoren ontvang jij x2.50 keer je inleg terug. Een doelpunt van Bazoer door een kopbal levert met x13.00 keer je speelbedrag nog veel meer op.

Voetbalwedden

Voetbalwedden is leuk en spannend tot de laatste seconde van al het Europees voetbal dat deze week wordt gespeeld. Het maakt het nog leuker als je speelt met een verantwoord bedrag, want je kunt je inleg ook verliezen als jouw weddenschap toch niet de juiste blijkt te zijn. Om dat zoveel mogelijk te voorkomen, is een goede voorbereiding via Voetbalwedden nodig.

De Europese wedstrijden van AZ, Feyenoord en Vitesse worden donderdagavond gespeeld. Wil je op deze wedstrijden een weddenschap plaatsen? Kijk dan op onze bookmakerspagina en selecteer de bookmaker waar jij wilt scoren!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.