• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

De topwedstrijden komen deze maand in sneltrein vaart voorbij. Woensdagavond spelen PSV en AZ tegen elkaar in de zestiende speelronde van de Eredivisie. Voorspel de winnaar en scoor hoge online quoteringen bij een winnende weddenschap op deze Nederlandse competitietopper! Ga je voor PSV of gok jij op een winnend AZ? Laat je voorspelling achter via Voetbalwedden en scoor die winnende weddenschap! 

Statistieken

PSV verspeelde afgelopen weekend twee punten bij Ajax. In de eerste topper van dit jaar kwamen de Eindhovenaren op een comfortabele 0-2 voorsprong. Die voorgift werd echter in het vervolg van het duel net zo gemakkelijk weer uit handen gegeven. Ajax werd sterker en sterker, waardoor de 2-2 eindstand een logische was.

AZ liep ook averij op in de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe jaar. De uitwedstrijd bij PEC Zwolle verliep niet zoals de Alkmaarders gehoopt hadden. Al snel bezorgde Pelle Clement de ploeg uit Zwolle een voorsprong: 1-0 in de 11e minuut. AZ had niet direct een antwoord en had geluk dat de thuisploeg de score niet verdubbelde. In het slot van de wedstrijd nam de druk van AZ wel toe. Dat resulteerde ook in de 1-1 van Midtsjo. Verder dan een gelijkspel kwamen de Noord-Hollanders niet. Het bleef bij een bal op de lat van Koopmeinders.

Beide elftallen beginnen deze midweekse voetbaltopper met een gelijkspel in de achterzak. Dat betekent dat ze allebei extra gebrand zullen zijn om te winnen. Voor PSV is het zaak de tweede plaats vast te houden en Ajax niet uit het oog te verliezen. AZ zoekt vooral de aansluiting bij de Top-3. Om dat doel te bereiken moet er eigenlijk in Eindhoven gewonnen worden.

AZ deed het vorig seizoen ook prima in het Philips Stadion. PSV zag stukken van het veld waar ze nog nooit eerder waren geweest, omdat AZ ze alle hoeken van het veld liet zien. Een 0-4 overwinning was het gevolg. Daarmee trakteerde de Alkmaarders de thuisploeg op één van de grootste thuisnederlagen in de afgelopen jaren. Geloven de bookmakers in een herhaling hiervan?

Odds

De quoteringen zijn ondanks die forse uitslag uit de afgelopen seizoen in het voordeel van PSV Eindhoven. Een winnende voorspelling op de ploeg van trainer Roger Schmidt staat bij TOTO.nl op x1,80 keer je speelbedrag. Wed je op een gelijkspel? Dan keert de online bookmaker in het 1×2 spelsysteem gemiddeld x3,85 keer het aantal ingezette euro’s uit.

De uitbetaling bij een overwinning van AZ is ook fors. Als AZ – net als vorig seizoen – drie punten pakt bij PSV, dan is de gemiddelde bonusuitkering via de wedkantoren op de bookmakerspagina van Voetbalwedden x3,75!

Speltypen

Wil je je winstkansen vergroten? Drop dan een weddenschap in het dubbele kans wedsysteem van de TOTO. Op onze bookmakerspagina vind je actuele odds die horen bij dit speltypen. Op het moment van schrijven staat er voor winst of gelijkspel van PSV een pre-odd van x1,25 klaar.

Een weddenschap waarbij je inzet op winst voor AZ of een gelijkspel levert gemiddeld x1,87 keer het aantal ingelegde euro’s op en is daarmee de hoogste uitkering in het speltype ‘Dubbele kans’.

Denk jij dat het sowieso geen gelijkspel wordt, maar twijfel je nog wie er uiteindelijk als winnaar uit de bus gaat rollen woensdagavond? Zet dan in op winst voor PSV of AZ. Je ontvangt x1,24 keer je inzet als één van beide teams met de drie punten aan de haal gaat.

Voetbalwedden

In een tijd waarin je niet veel afleiding hebt, is het online Voetbalwedden een mooie afwisseling voor de dagelijkse sleur. Maar we moeten ook zuinig zijn op onze centen. Zorg daarom altijd voor een goede voorbereiding en lees de artikelen op onze website om goed voorbereid je weddenschap(pen) te kunnen plaatsen!

Datum en tijdstip

Ben je klaar om te scoren bij PSV Eindhoven – AZ Alkmaar? Zorg dan dat je voorspelling voor woensdag 13 januari 18:45 uur bij ons binnen is. Alleen dan speel je mee op basis van de dan geldende pre-wedstrijd quoteringen. Vanaf 18:45 uur opent de optie live wedden op PSV – AZ. Wil je tijdens de wedstrijd je voorspelling droppen? Log dan op tijd in of registreer je voordat deze Eredivisiewedstrijd begint!

Word jij de winnaar van de midweekse speelronde in de Eredivisie en pak jij de beste online deal voor PSV Eindhoven – AZ Alkmaar? Speel mee via Voetbalwedden en scoor met je voetbalkennis!

 

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.