• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Voor koploper PSV Eindhoven staat aanstaande zaterdag de uitwedstrijd bij Heracles Almelo op het programma. De Eindhovenaren blijven ook in speelronde elf van de Eredivisie koploper als zij winnen in het Erve Asito Stadion. Gaan de Heraclieten buigen voor de ploeg die al weken eerste staat in de Nederlandse competitie of remmen de Almeloërs PSV af door voor eigen publiek te winnen? Vergelijk de beste bookmakers van ons land met elkaar op Voetbalwedden.nl en scoor de hoogste pre-odds!

Statistieken

Na tien wedstrijden in het Eredivisie seizoen 2023-2024 heeft PSV Eindhoven als enige ploeg in de competitie nog geen punt laten liggen. PSV staat eerste met dertig punten en neemt aanstaande zaterdag een bezoek aan de nummer acht in de competitie. Heracles Almelo staat op de achtste plaats met twaalf punten. Dit seizoen promoveerde voetbalclub in Almelo na één seizoen weer terug in de Eredivisie en doet het tot nu toe alleraardigst.

Heracles Almelo speelde op 14 augustus 2021 voor de laatste keer tegen PSV. De ploeg in Almelo werd toen verslagen met 0-2 door de Eindhovense ploeg. Bruma en Cody Gakpo scoorden toen voor hun club uit Eindhoven. De Heraclieten wisten in 2015 voor de laatste keer thuis te winnen van PSV. In Almelo won Heracles dat jaar met 2-1 van de Eindhovenaren.

Odds Heracles Almelo – PSV Eindhoven

De bookmakers schelen hoge pre-odds in bij deze Eredivisie wedstrijd tussen Heracles en PSV in Almelo. De hoogste beloningen kunnen gewonnen worden bij een overwinning van de Heraclieten. In het 1×2 spelsysteem lopen de odds bij een zege van de Almeloërs op tot maximaal 9,50 keer het speelbedrag dat gokkers hebben ingezet op een zege van Heracles.

Bij een gelijkspel kan er ook flink gescoord worden. De bookmakersbeloningen lopen op tot maximaal 6,75 keer het speelbedrag dat wordt ingezet bij een puntendeling in het Erve Asito Stadion. Ook dit is een torenhoge odds die de bookmakers hanteren in het traditionele 1×2 spelsysteem.

Bij winst van PSV lopen de bonussen niet hoger op dan 1,25 keer de inleg dat wordt ingezet bij winst van de Eindhovense ploeg. Meer mogelijkheden om te scoren met een zege van PSV? Ontdek meer speltypen die de Nederlandse bookmakers aanbieden via de Voetbalwedden bookmakerspagina.

Speltypen

Scoren tijdens Heracles – PSV kan op heel veel manieren. Het meest gangbare is een weddenschap via het 1×2 spelsysteem, maar wedden op voetbal kan ook via speltypen als over/under, correct score combinatie of dubbele kans. Bij dit laatste speltype maak je dubbel zoveel kans op een beloning van de bookmakers. Mocht Heracles winnen of wordt het een gelijkspel in Almelo? Dan keren de bookmakers tot 3,85 keer het speelbedrag uit. Wint PSV of wordt het een gelijkspel? Dan keren de bookmakers tot 1,07 keer het speelbedrag uit. Bij winst van de Heraclieten of Eindhovenaren lopen de pre-odds bij dit speltype weer wat op naar 1,11 keer de inleg.

Veel voetbalgokkers maken een combideal om de kans op winst te verhogen of gokken live op Eredivisie wedstrijden. De odds bij live wedden worden pas bekend als de wedstrijd begint en kan via dezelfde bookmakerskantoren op Voetbalwedden.nl!

Voetbalwedden

Bij Voetbalwedden.nl streven we ernaar dat voetbalgokkers veilig kunnen wedden op voetbalwedstrijden. Op de bookmakerspagina staan dan ook alleen bookmakers vermeld die aan zeer strenge eisen van de Nederlandse overheid voldoen. Of je nou een beginnende of ervaren voetbalgokker bent, op Voetbalwedden.nl kan elke liefhebber van gokken op voetbal veilig en verantwoord een weddenschap plaatsen.

Datum en tijdstip Heracles Almelo – PSV Eindhoven

De Eredivisie wedstrijd Heracles Almelo – PSV Eindhoven wordt gespeeld op zaterdag 4 november. Het duel wordt gehouden in het Erve Asito Stadion en begint om 16:30 uur. En kleine twee uur later zal bekend zijn welke ploeg drie punten pakt in speelronde elf van de Nederlandse competitie. Ook scoren bij Heracles – PSV? Bezoek de bookmakers op Voetbalwedden.nl, speel mee door de juiste weddenschap te plaatsen en verover de beste bookmakersbeloningen!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.