• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In de Nederlandse Eredivisie wordt midweeks het duel Ajax Amsterdam – FC Volendam gespeeld. De Noord-Hollandse derby wordt een strijd tussen twee ploegen onderaan het rechterrijtje. De Ajacieden verkeren in zwaar weer, maar bij FC Volendam worden er regelmatig punten bijgeboekt. Welke ploeg gaat aanstaande donderdag drie punten pakken in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam? Voorspel de wedstrijd via Voetbalwedden.nl en scoor de deals bij de beste bookmakers.  

Statistieken Ajax – FC Volendam

Met de achttiende plaats staat Ajax Amsterdam bijzonder laag in de Nederlandse Eredivisie. De Amsterdamse formatie wist tot nu toe maar vijf punten te pakken en loopt daarmee 25 punten achter op koploper PSV Eindhoven. Afgelopen zondag bleek de Eindhovense ploeg ook een maatje te groot te zijn voor de Ajacieden. De wedstrijd in de Brabantse lichtstad ging verloren met 2-5 nadat Ajax op voorsprong had gestaan.

Bij FC Volendam was het afgelopen weekend feest. De Volendamse ploeg veroverde drie punten in de thuiswedstrijd tegen Excelsior Rotterdam (3-1). FC Volendam staat met zeven punten op de zestiende plaats van de Nederlandse competitie en heeft twee punten meer dan de Ajacieden die ook nog een wedstrijd bij RKC Waalwijk moeten afwerken.

Vorig seizoen won Ajax de Noord-Hollandse derby met 2-4 in het Kras Stadion, maar de Ajacieden hadden het in Amsterdam een stuk lastiger tegen hun provinciegenoot. Eind januari werd het 1-1 in de Johan Cruijff Arena.

Odds Ajax Amsterdam – FC Volendam

De bookmakers hebben de hoogste quoteringen ingedeeld bij winst van FC Volendam in de Noord-Hollandse derby. De hoogste pre-odd kunnen gescoord worden bij winst van FC Volendam. Een zege van de ploeg uit het vissersdorp levert in het 1×2 spelsysteem al een maximale quotering van 8.25 keer het speelbedrag op.

Gaan de provinciegenoten de punten net als vorig seizoen delen in deze derby? Dan gaan de bookmakers tot een maximale beloning van 6.25 keer het speelbedrag uitbetalen aan voetbalgokkers die deze voorspelling goed hadden ingevuld.

Bij een zege van Ajax zullen vele Ajacieden opgelucht zijn en stijgt de ploeg in Amsterdam op de ranglijst van de Eredivisie. Voetbalgokkers die op een zege van de Amsterdamse formatie speelden, kunnen bij deze voorspelling tot 1.30 keer het speelbedrag scoren met een correcte voorspelling bij de bookmakerskantoren op Voetbalwedden.

Speltypen

Bij de Nederlandse bookmakers zijn meer speltypen te hanteren bij de wedstrijd Ajax – FC Volendam. Zo kan er bij de bookmakers bijvoorbeeld ook gekozen worden voor een weddenschap in het correct score combinatie systeem. Bij een weddenschap op een 1-0, 2-0 of 3-0 zege van Ajax lopen de pre-odds al op tot 3.30 keer het speelbedrag. Gaan niet de Ajacieden, Maar FC Volendam met 0-1, 0-2 of 0-3 winnen, dan lopen de odds op tot maximaal 19.00 keer het speelbedrag!

Op Voetbalwedden.nl is veel informatie te vinden over de speltypen, bookmakers en stortingsmogelijkheden om een weddenschap te kunnen plaatsen bij de Nederlandse bookmakers. Speel bewust en kies alleen voor het meespelen via betrouwbare bookmakerskantoren.

Voetbalwedden

Om succesvol te wedden op voetbal is geen hele studie nodig, maar een beetje voetbalkennis en geluk is wel van belang. Met een goede voorbereiding slagen voetbalgokkers er op het algemeen meer in een weddenschap te winnen. Ook wedden op voetbal? Op Voetbalwedden.nl zijn de beste bookmakers en pre-odds te scoren bij onder andere Eredivisie duels en Europees voetbal.

De wedstrijd tussen Ajax en FC Volendam staat gepland op donderdag 2 november en begint om 20:00 uur in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam.

Voorspellingen in de pre-fase dienen dan binnen te zijn. Live wedden op Ajax – Volendam is dan nog wel mogelijk. Ga naar de bookmakerspagina op Voetbalwedden.nl en ontdek welk speltype jou het beste bij jou past.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.