• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Je hebt er ongetwijfeld al een tijd naar uitgekeken en deze week is het dan eindelijk zover! Het Europese voetbalseizoen gaat weer verder. De Champions League gaat van start met de eerste wedstrijden van de achtste finales. De Europa League is inmiddels aanbeland bij de zestiende finales. Kans op mooie voetbalduels? Zeker weten! Log maar vast in op je spelersaccount en voorspel hoe FC Barcelona, Bayern München, Manchester United en natuurlijk Ajax en AZ het Europese seizoen vervolgen. 

Het is tijd voor de achtste finales van de Champions League

De komende twee weken zijn er weer heel wat avonden gereserveerd voor Europees voetbal. Op de dinsdagen en woensdagen gaat alle aandacht uit naar de Champions League. Met nog zestien clubs in de race om de titel, neemt de spanning alleen maar toe. Want gaat Real Madrid ten koste van Manchester City door naar de kwartfinale of weet Man City zijn voorlopig laatste seizoen in Europa nog even te verlengen? De bookmakers kunnen bij deze onderlinge ontmoeting maar lastig een keuze maken. Dat blijkt wel als je de quoteringen bekijkt, want deze liggen bij beide clubs nagenoeg gelijk. Voordat Real en Manchester de degens kruisen, is het nog de beurt aan een paar andere grote clubs uit het Europese voetbal. En daar zitten een paar duels tussen waar je graag voor gaat zitten. Zo kun je live gaan wedden op:

  • Atlético Madrid – Liverpool (dinsdag 18/2 om 21.00 uur)
  • Borussia Dortmund – Paris Saint-Germain (zelfde dag en tijd)
  • Atalanta – Valencia (woensdag 19/2 om 21.00 uur)
  • Tottenham – RB Leipzig (zelfde dag en tijd)
  • Chelsea – Bayern München (dinsdag 25/2 om 21.00 uur)
  • Napoli – FC Barcelona (zelfde dag en tijd)
  • Lyon – Juventus (woensdag 26/2 om 21.00 uur)
  • Real – Manchester City (zelfde dag en tijd) 

De Europa League is toe aan de zestiende finales

De komende twee donderdag kun je je vol overgave onderdompelen in de wereld van de Europa League. Tot veler verdriet is Ajax een van de ploegen die zich vanaf nu in dit toernooi moet bewijzen. Na de wellicht onterechte uitschakeling in de Champions League, moet de ploeg zijn motivatie zien te vinden in de Europa League. Gelukkig zijn er wel kansen om in ieder geval een ronde verder te komen.

Aanstaande donderdag staan de heenwedstrijden in de Europa League op het programma. Om 18.55 uur speelt Ajax een uitwedstrijd bij Getafe. Mede door het thuisvoordeel hebben de bookmakers net iets meer vertrouwen in een overwinning voor de Spanjaarden. Maar beide clubs ontlopen elkaar weinig, dus dat biedt perspectief. En hoe mooi zou het zijn als Ajax de heenwedstrijd alvast met een kleine overwinning afsluit en het daarna in de return af kan maken? Natuurlijk zijn de ogen ook gericht op AZ. De Alkmaarders spelen donderdag om 21.00 uur en thuiswedstrijd tegen LASK Linz. De bookmakers hebben er vertrouwen in dat AZ de avond met een overwinning afsluit. Al is er in de voetbalwereld nooit zekerheid, dus verdiep je goed in de statistieken voordat je je geld inzet op een overwinning voor AZ. Kun je geen genoeg krijgen van de Europa League, dan kun je donderdag de ene na de andere weddenschap afsluiten. Alle zestien wedstrijden worden in een paar uur afgewerkt. Club Brugge, Manchester United, Inter Milaan, Sevilla, Benfica, Arsenal en AS Roma: ze staan donderdag allemaal op scherp. Dat geldt ongetwijfeld ook voor jou. Twee weken vol met Europese wedstrijden, welke voetbalwedder kan dat nu weerstaan?

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.