• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Dit weekend wordt er even niet gespeeld in de Nederlandse Eredivisie, maar staat de TOTO KNVB Beker op het programma. In De Kuip te Rotterdam ontmoeten Feyenoord en NEC Nijmegen elkaar aan. De winnaar wint de beker en stroomt komend seizoen direct de groepsfase van de UEFA Europa League binnen. Wie hoge bookmaker odds wil scoren bij de TOTO KNVB bekerfinale Feyenoord Rotterdam NEC Nijmegen zit goed bij Voetbalwedden.nl!

Statistieken Feyenoord – NEC Nijmegen

De TOTO KNVB Bekerfinale werd vorig seizoen door PSV Eindhoven gewonnen. De Eindhovense club versloeg Ajax Amsterdam. De Ajacieden veroverde in totaal twintig bekertitels. Feyenoord staat voor de negentiende keer in de bekerfinale. Ook in 2020 waren de Rotterdammers finalist, maar door de coronapandemie werd de finale tegen FC Utrecht niet gespeeld. Feyenoord won de beker in totaal dertien keer en de laatste keer was in 2018.

NEC Nijmegen speelde vier keer eerder mee in een bekerfinale. Alle vier de finales die de Nijmeegse ploeg speelden gingen verloren. De laatste poging deed NEC in 2000 toen de 82ste editie van de bekerfinale werd gehouden. NEC verloor de eindstrijd met 2-0 van Roda JC. Sindsdien wist NEC Nijmegen de finale niet te halen.

Odds Feyenoord – NEC Nijmegen

De pre-odds bij de bekerfinale 2024 lopen lekker hoog op. De hoogste beloningen die voetbalgokkers kunnen scoren staan ingedeeld bij een zege van NEC. Als de Nijmeegse ploeg wint in De Kuip, dan keren de bookmakers tot 9.06 keer het speelbedrag uit en dat zijn nog eens odds!

Bij een gelijkspel is de finale nog niet gespeeld en zal er een verlenging volgen, maar voetbalgokkers die hadden gewed op een gelijkspel na negentig minuten speeltijd en blessuretijd kunnen de beloningen zien binnenstromen. De bookmakers keren bij een gelijkspel tot 5.81 keer de inleg uit aan voetbalgokkers die met succes een weddenschap wisten te plaatsen op een gelijkspel in De Kuip.

In het 1×2 spelsysteem staan de pre-odds bij een zege van Feyenoord op maximaal 1.26 keer het speelbedrag ingedeeld. Winnen de Rotterdammers voor de veertiende keer de beker, dan wordt er dus nog altijd een mooie beloning uitgekeerd aan gokkers die winst van Feyenoord voorspelden.

Speltypen

Wie via het traditionele 1×2 spelsysteem wil inzetten op Feyenoord – NEC kan zich bij de bookmakers op Voetbalwedden uitleven. Maar ook via de vele andere speltypen kan er gescoord worden op de bekerfinale 2024. Check de quoteringen in de diverse speltypen: Over/Under, Handicap en Correct score combinatie speelsystemen eens en maak de perfecte deal. Ook voetbalgokkers die graag live wedden op voetbal kunnen hun weddenschappen plaatsen bij de Nederlandse bookmakers. Welke manier van wedden op de TOTO KNVB beker je ook kiest, via Voetbalwedden.nl speel je altijd veilig en bewust mee!

Voetbalwedden

Bij de Nederlandse bookmakers kan een correcte weddenschap een hoge beloning opleveren, maar het is altijd belangrijk om bewust om te gaan met het speelgeld. Een weddenschap kan altijd verloren gaan en dan zijn voetbalgokkers hun inleg ook kwijt. Speel dan ook bewust en laat je niet misleiden door onbetrouwbare wedkantoren. De beste bookmakers van Nederland vindt je op de bookmakerspagina.

Datum en tijdstip Feyenoord – NEC Nijmegen

Wie niet van de TOTO KNVB bekerfinale 2024 Feyenoord Rotterdam – NEC Nijmegen wil missen moet er zondag 21 april om 18:00 uur klaar voor zijn, want dan begint de finale in De Kuip te Rotterdam. Welke ploeg neemt de zilverkleurige dennenappel mee huis?

Speel veilig en bewust mee op de bekerfinale Feyenoord – NEC via Voetbalwedden.nl! Ontdek de diverse speelmogelijkheden en verschillende bookmakers! Vergelijk, zet in en win met een correcte voorspelling op de KNVB bekerfinale 2023-2024 tussen Feyenoord en NEC!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.