• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Liverpool FC en Real Madrid spelen zaterdag 28 mei de finale van de UEFA Champions League 2021-2022. Beide ploegen hebben dit seizoen al ijzersterke resultaten behaald op weg naar deze eindstrijd. Maar welke team kroont zich tot winnaar? Dat zal zaterdag duidelijk worden in het Stade de France te Parijs. Hoge bookmaker-odds voor de Champions League finale Liverpool FC – Real Madrid vind je via Voetbalwedden

Statistieken Champions League finale

Liverpool en Real Madrid maken beide nog kans op ‘de beker met de grote oren’. In de aanloop naar de finale wist Real Madrid al ploegen als Manchester City, Chelsea en Paris Saint Germain naar huis te sturen. Liverpool versloeg Villarreal, SL Benfica en Inter Milan op weg naar de eindstrijd.

Real Madrid wist de Champions League finale in totaal dertien keer te winnen. Liverpool slaagde daar tot nu toe zes keer in. In 2018 speelden de teams ook tegen elkaar in de eindstrijd. De Madridlenen wonnen de finale toen met 3-1 in het NSC Olimpiyskiy Stadium te Kiev. In dat jaar pakte de Spaanse grootmatch voor de laatste keer de beker. De Engelse ploeg veroverde de prijs een jaar later voor de laatste keer.

Odds Champions League finale

De bookmakers kijken al weken uit naar de finale van de Champions League. De quoteringen staan al voor je gereed. Voetbalwedders die voorspellen dat het een gelijkspel wordt binnen de reguliere speeltijd kunnen rekenen op de hoogste odd van de finale. Gemiddeld wordt er x3.75 keer je speelbedrag uitgekeerd als er na negentig minuten + blessuretijd nog geen winnaar van de Champions League is.

Bij winst van Real Madrid willen de bookmakers ook flink in de buiden tasten. Een hoge pre-odd van maximaal x3.50 keer de inleg wordt uitgekeerd als de Madridlenen dit toernooi voor de veertiende keer winnen.

In het 1×2 spelsysteem van de bookmakers staat ook een hoge quotering bij een zege van Liverpool. Als The Reds winnen, dan keren de bookies tot maximaal x2.00 keer je speelbedrag uit.

Speltypen

Met de diverse speltypen van de bookmakers maak je nog meer kans om te winnen bij een correcte voorspelling. Zo kun je bij bookmaker TOTO wedden op de manier van winnen. Bijvoorbeeld als Liverpool wint in de reguliere speeltijd, dan kan je daarmee tot maximaal x1.91 keer je inleg scoren. Wint Liverpool na verlenging, dan loopt de bijbehorende quotering op tot maximaal x9.50 keer je speelbedrag. Wint Real Madrid na verlenging dan keert de TOTO met x13.50 nog een iets hogere odd uit.

Ontdek het aantal goals over/under speltype van de bookmakers. Daarbij kunnen de quoteringen oplopen tot maximaal x17.00 keer de inleg. Ook een leuk speltype is de doelpuntmaker. Een scorende Virgil van Dijk voor Liverpool is maximaal x9.50 keer je speelbedrag waard. Raakt de trefzekere Karim Benzema het net weer voor zijn ploeg uit Madrid? Dan kan je tot maximaal x2.30 keer je speelbedrag scoren.

Voetbalwedden

Ben jij het hele Champions League seizoen al aan het wedden op de wedstrijden of heb je juist gewacht op de finale? Voetbalwedden helpt je graag bij het vinden van hoge odds en bij het maken van de beste bookmakerdeals. Lees dan ook zorgvuldig onze handleiding door en vergelijk de bookmakers met elkaar. Zo sta je niet voor verrassingen en kun je zorgeloos wedden op de Champions League finale.

Datum en tijdstip Champions League finale

De finale van de Champions League 2021-2022 staat gepland op zaterdag 28 mei en begint om 21:00 uur in Stade de Franche te Parijs. Wedden op de finale kan tot de aftrap. Daarna kun je bij Voetbalwedden terecht voor het live wedden op de eindstrijd. Speel ook mee en voorspel de winnaar van dit Champions League seizoen via Voetbalwedden en wie weet wordt ook jij een Champions League winnaar!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.