• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

De tweede helft van het Eredivisie seizoen begint dit weekend met de wedstrijd RKC Waalwijk – Heracles Almelo. Op zaterdag 13 januari is het de beurt aan FC Twente en AZ Alkmaar. De twee teams uit de top vier van de Nederlandse competitie treffen elkaar in de Grolsch Veste te Enschede. Ontdek de hoge bookmakers odds en de vele speltypen bij de kraker FC Twente – AZ Alkmaar via Voetbalwedden.nl en zet in op jouw favoriet!

Statistieken

In de Eredivisie zijn FC Twente en AZ Alkmaar elkaars grootste concurrenten. De ploeg uit Enschede staat derde met 34 punten. AZ is de huidige nummer vier en heeft 33 punten. Feyenoord is de nummer twee, maar loopt met 38 punten al iets vooruit op de twee teams die elkaar aanstaande zaterdag treffen. PSV staat op de eerste plaats en is met 48 punten niet gemakkelijk meer te passeren.

In eerdere onderlinge duels waren FC Twente en AZ al aan elkaar gewaagd. De laatste ontmoeting tussen de teams in Enschede werd gewonnen door FC Twente (2-1). Ook in 2021 waren de Tukkers heer en meester in eigen huis. Op 23 september dat jaar werd het 3-1 voor FC Twente. AZ wist in 2020 voor de laatste keer met drie punten terug te keren naar Alkmaar. De Noord-Hollandse formatie wist toen de Tukkers met een 1-3 zege te slim af te zijn. Een gelijkspel kwam in 2016 voor de laatste keer voor. In De Grolsch Veste werd het dat jaar 2-2.

Odds FC Twente – AZ Alkmaar

De Nederlandse bookmakers kunnen niet wachten totdat de Eredivisie weer herstart. De wedkantoren belonen voetbalgokkers die de wedstrijd FC Twente – AZ correct voorspellen graag met torenhoge odds. De hoogste odds worden ingedeeld bij een gelijkspel. Delen de teams de punten in Enschede dan keren de bookmakers bij dit duel tot maximaal 3.54 keer de inleg uit.

Bij winst van de Alkmaarders in De Grolsch Veste lopen de quoteringen op tot maximaal 3.35 keer het speelbedrag dat gokkers hebben gestort bij één van de bookmakers op Voetbalwedden.nl!

Weet FC Twente de eerste drie punten van de tweede seizoenhelft in eigen huis te behouden? Dan kunnen voetbalgokkers die dit vooraf voorspelden tot 2.13 keer het speelbedrag teruggestort krijgen bij een correcte voorspelling op winst van de Tukkers.

Speltypen

Bij een Nederlandse kraker als FC Twente – AZ schroeven de bookmakers de odds niet alleen in het 1×2 spelsysteem hoog op. Ook in speelsystemen als Over/Under, Halftime/Fulltime en Correct score combinaties lopen de odds torenhoog op. Pak een dubbele kans bij de Nederlandse bookmakers door in te zetten op winst (van FC Twente of AZ) of een gelijkspel. Denk je te weten welke speler gaat scoren voor zijn team? Ontdek dan de odds bij speelsystemen: Welke speler scoort binnen tien munten speeltijd of wie maakt het laatste doelpunt van de wedstrijd?

Vergelijk de odds en speltypen via de bookmakerspagina op Voetbalwedden.nl!

Voetbalwedden

Online voetbalwedden is een leuke en makkelijke manier om te wedden op voetbal. Door de voorspellingen te plaatsen bij de bookmakers op Voetbalwedden.nl zijn voetbalgokkers er zeker van dat er gewed wordt bij betrouwbare wedkantoren. Meer informatie over veilig voetbalwedden is te vinden op de website Voetbalwedden.nl! Speel ook in 2024 bewust en veilig mee op Eredivisie wedstrijden.

Datum en tijdstip FC Twente – AZ Alkmaar

De Eredivisie wedstrijd FC Twente – AZ Alkmaar wordt op zaterdag 13 januari in De Grolsch Veste te Enschede gehouden. Het duel begint daar om 18:45 uur. Tot dit tijdstip kunnen voetbalgokkers hun voorspellingen in de pre-fase droppen. Na het eerste fluitsignaal van de scheidsrechter schakelen de bookmakers over naar live betting deals.

Ontdek welke speltypen en quoteringen het beste matchen bij jouw voorspellingen. Vergelijk de odds op Voetbalwedden.nl en speel veilig en verantwoord mee bij deze eerste Eredivisie speelronde van 2024!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.