• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Deze week begint het nieuwe seizoen van de UEFA Nations League en er staat direct al een mooie wedstrijd gepland voor het Nederlands elftal. Bondscoach Louis van Gaal en zijn mannen nemen het vrijdag 3 juni op tegen België, dat eerste staat op de FIFA-ranglijst. Ben je op zoek naar hoge bookmakers-odds Nations League duel België – Nederland? Check de beste deals op Voetbalwedden!

Statistieken België – Nederland

België en Nederland treffen elkaar in Groep 4 van de UEFA Nations League. In deze poule zijn ook Polen en Wales ingedeeld. De eerste wedstrijd is voor Oranje tegen het Belgische elftal in Brussel. Beide teams gaan in november het WK in Qatar spelen en zullen de ontmoeting vooral als voorbereiding op het wereldkampioenschapstoernooi zien.

De laatste keer dat de teams uit de Lage Landen tegen elkaar speelden, was in oktober 2018. Het werd toen 1-1 dankzij treffers van Dries Mertens en Arnaut Danjuma Groeneveld. Het betrof wel een oefenwedstrijd. In 1998 ging het voor de laatste keer wel ergens om. De teams speelden toen tegen elkaar in de WK kwalificaties. Het Nederlands elftal won op eigen bodem met 3-1 van de Belgen. De uitwedstrijd werd vervolgens een 0-0 gelijkspel.

Het is de derde keer dat de UEFA Nations League gehouden wordt. De eerste keer werd het toernooi gewonnen door Portugal. De Portugezen wonnen de finale tegen ons Oranje met 1-0. Vorig seizoen wist Frankrijk de Nations League te winnen. Het Nederlands elftal kwalificeerde zich toen niet voor de play-offs.

Odds België – Nederland

De quoteringen zijn het hoogst ingedeeld bij een gelijkspel. In het 1×2 spelsysteem van de online bookmakers kun je tot maximaal x3.50 keer de inleg scoren als Oranje de punten deelt met de Belgen.

Nog een hoge quotering in dit speltype staat ingedeeld bij een zege van Oranje. Als het Nederlands elftal wint, kun jij tot maximaal x3.20 keer de inleg scoren bij de bookmakers op Voetbalwedden.

Een overwinning van België is in de pre-wedstrijd fase is goed voor een maximale bookmakers bonus van x2.27 keer het ingelegde speelbedrag op de Rode Duivels.

Speltypen

Wil je nog meer hoge quoteringen ontdekken? Dan kun je deze vinden bij de bookmakers op Voetbalwedden. Voorspel de correcte score waarin de odds oplopen tot maximaal x90.00 keer je speelbedrag. Pak je kans op een hoge bookmakersuitkering als jij verwacht dat beide teams scoren. Bij ja staat een odd van x1.69 keer de inleg genoteerd. Bij nee krijg je tot x2.05 keer je speelbedrag terug en dat is toch een ruime verdubbeling van je inleg.

Voorspel het aantal goals in het under/over of handicap spelsysteem. Vele bookmakers hebben nu extra hoge quoteringen of bookmakers-specials waar jij optimaal van kunt profiteren als je deze correcte voorspelling invult.

Voetbalwedden

Bij Voetbalwedden streven we naar verantwoord en veilig wedden op elke sport. We hebben de betrouwbaarste en eerlijkste online bookmakers van Nederland voor je geselecteerd. Zo weet je zeker dat je veilig kunt wedden op voetbal. Check via Voetbalwedden wat de bookmakers-odds zijn die passen bij jouw voorspellingen.

Datum en tijdstip België – Nederland

De Nations League wedstrijd België – Nederland wordt op vrijdag 3 juni gespeeld om 20:45 uur. Het duel zal gehouden worden in het Koning Boudewijn Stadion te Brussel. Voorspel de wedstrijd bij de bookmakers op Voetbalwedden en scoor de hoogst mogelijke quoteringen die er zijn voor deze derby tussen twee ervaren bondscoaches: Roberto Martinez (België) en Louis van Gaal (Nederland).

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.