• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Aanstaande zondag 27 februari staat er in de Eredivisie de kraker AZ – Feyenoord op het programma. Voetbalwedders kunnen met hartenlust inzetten bij de bookmakers, want er valt bij elke uitslag een hoge odd te scoren. Voorspel de wedstrijd van AZ Alkmaar – Feyenoord en win bij de een correcte voorspelling via de bookmakerskantoren die je kan vinden op Voetbalwedden!

Statistieken AZ – Feyenoord Rotterdam

De laatste wedstrijden tussen AZ en Feyenoord verliepen vaak verrassend. Een wedstrijd waarin niet gescoord werd, gebeurde bijna nooit. In 2009, ruim dertien jaar geleden werd het voor de laatste keer 0-0 in een wedstrijd van AZ – Feyenoord.

In de laatste duels wist AZ vaak de baas te zijn tegen Feyenoord, maar in de laatste ontmoeting won Feyenoord. Eerder dit seizoen won Feyenoord met 1-0 in De Kuip. Het enige doelpunt van de wedstrijd kwam van de voet van Cyriel Dessers die pas in de blessuretijd de winnende treffer maakte.

In de Eredivisie staat Feyenoord op dit moment op de derde plaats. AZ is de nummer vier in het rijtje. De Alkmaarders hebben een punt minder dan de Rotterdamse ploeg.

Odds AZ – Feyenoord

De hoogste pre-odd van dit duel wordt door de bookmakers uitgekeerd als AZ en Feyenoord zondag in het AFAS stadion de punten delen. Je ingelegde geldbedrag wordt dan maximaal x3,50 keer meer waard.

In het 1×2 spelsysteem wordt winst voor AZ op een quotering van x2,70 je speelbedrag ingedeeld. Een hoge pre-odd voor een ploeg die thuis speelt en de laatste tijd weinig punten laat liggen in de Eredivisie.

Denk jij dat Feyenoord wint, maak dan een deal met de bookmakers op een zege van de Rotterdamse ploeg. Momenteel keren de bookmakers x2,59 keer het gekozen speelbedrag aan je uit.

Speltypen

De online bookmakers keren ook hoge odds uit in speltypen als Halftime/Fulltime en Correct Score combinatie. Voorspel welke speler er gaat scoren of een gele kaart krijgt. Wat is de stand op het scorebord bij rust? Allemaal spelstrategieën die het wedden op voetbal nog interessanter maken. De diverse speltypen kun je vinden bij de bookmakers op Voetbalwedden.nl.

Naast het wedden via de pre-fase kan je ook live wedden op jouw favoriete ploeg. Log je in bij de bookmakers als de wedstrijd van de Alkmaarse ploeg tegen de Rotterdammers begint en vul je voorspellingen met jouw voetbalkennis. De quoteringen bij live wedden zijn vaak wat lager, maar de winkansen zijn hoger.

Voetbalwedden

Wedden op voetbalwedstrijden als AZ – Feyenoord wordt heel veel gedaan. Daardoor kunnen de bookmakers de quoteringen ook hoog inschalen. Wil jij een poging wagen met jouw voorspellingen op deze kraker in de Noord-Hollandse kaasstad? Dan is het wel zo prettig dit bij een veilige bookmaker te doen.

De bookmakers op Voetbalwedden.nl zijn door de Nederlandse Kansspelautoriteiten goedgekeurd en hebben daarvoor een licentie. Zo weet jij dat je speelt bij een eerlijke en veilige bookmaker die je uitbetaald als jouw voorspellingen juist zijn.

Datum en tijdstip AZ – Feyenoord

De Eredivisie kraker AZ – Feyenoord zal zondag 27 februari om 12:15 uur gespeeld gaan worden in De Kuip te Rotterdam. Heb je zin om te voetbalwedden? Dan zit je goed bij de bookmakers op Voetbalwedden.nl! Zet in en win de hoogst mogelijke odds van de bookmaker waar jij gaat wedden op elke wedstrijd in de Eredivisie.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.