• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In de derde voorronden van de Europa Conference League spelen met AZ Alkmaar en FC Twente twee Nederlandse clubs mee. AZ Alkmaar speelt donderdag uit tegen het Schotse Dundee United en FC Twente reist af naar het Servische FK Cukaricki. Gaan beide Eredivisie-ploegen winnen in deze laatste voorronde? Hoge odds en de beste deals voor de uitwedstrijden van AZ Alkmaar en FC Twente vind je bij de bookmakers op Voetbalwedden

Statistieken AZ Alkmaar en FC Twente

AZ Alkmaar heeft al een voorronde van de Europa Conference League overleefd. De ploeg van trainer Pascal Jansen versloeg het Bosnische Tuzla City met 1-0 en 0-4. De ploeg uit Alkmaar speelde vorig seizoen ook al in de groepsfase van dit nieuwe toernooi. AZ overwinterde, maar werd in de achtste finales verslagen door het Noorse Bodo/Glimt.

Voor FC Twente is dit de eerste poging naar de groepsfase van de Conference League het team van trainer Ron Jans stroomt ook nu pas in. De wedstrijd tegen Cukaricki is de eerste uitdaging die de Tukkers aangaan om aan het toernooi mee te mogen gaan doen.

Odds AZ Alkmaar en FC Twente

De quoteringen zijn bij beide wedstrijden zeer interessant. We beginnen bij de wedstrijd van AZ bij Dundee United. De hoogste odds in het 1×2 spelsysteem van de bookmakers vinden we bij een zege van de Schotse ploeg. Gemiddeld wordt er x5.00 keer de inleg uitgekeerd als Dundee wint van AZ.

De quoteringen bij een gelijkspel lopen op tot maximaal x3.85 keer je speelbedrag. Mocht AZ winnen van Dundee dan keren de Nederlandse bookmakers maximaal x1.65 keer de inleg aan je uit.

Dan de wedstrijd van FC Twente. De Tukkers spelen in het Servische Belgrado en bij winst van FC Twente kun je tot maximaal x2.10 keer de inleg scoren.

Een puntendeling in Servië is maximaal x3.40 keer je inleg waard. De bookmakers keren tot maximaal x3.55 keer de inleg aan je uit als Cukaricki wint.

Speltypen

Bookmakers op Voetbalwedden bieden nog meer leuke speltypen om de wedstrijden van AZ en Twente te voorspellen. Zo kun je je geluk beproeven in het under/over speelsysteem of via handicap. Voorspel welke ploeg als eerste gaat scoren of welke speler het laatste goal voor zijn rekening neemt. Geen zin om vooraf al een voorspelling te doen op deze wedstrijden in de Conference League? Dan is live wedden ook een optie. Het voordeel van Live Betting is dat je tijdens de wedstrijd kunt bepalen wat je gaat wedden. De quoteringen voor live weddenschappen worden bekend zodra de wedstrijden in Dundee en Belgrado beginnen.

Voetbalwedden

Op Voetbalwedden.nl vind je de betrouwbaarste bookmakers van Nederland, maar bereid je altijd goed voor als je een weddenschap wilt plaatsen. Voetbalwedden helpt je daar graag bij door middel van voorbeschouwingen als die van AZ Alkmaar en FC Twente. Ook kun je ons kenniscentrum doornemen voor meer informatie over het succesvol weddenschappen plaatsen bij de bookmakers.

Datum en tijdstip duels AZ Alkmaar en FC Twente

De wedstrijden Dundee United – AZ Alkmaar en FK Cukaricki worden beide op donderdag 4 augustus gespeeld. Beide uitduels zullen om 20:00 uur beginnen. Het voorspellen van de wedstrijden in de pre-fase kan tot dat tijdstip. Daarna is het alleen nog mogelijk om te wedden via Live Betting. Houd de bookmakers op Voetbalwedden in de gaten om de beste bookmakerdeals te kunnen maken en scoor met de Nederlandse clubs in deze laatste voorronde van de Conference League.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.