• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

PSV Eindhoven heeft de ticket voor het Champions League seizoen 2023-2024 bijna te pakken. De Eindhovenaren moeten alleen in eigen Philips Stadion winnen van Rangers FC. Makkelijker gezegd, dan gedaan. Vorige week hielden de teams elkaar in evenwicht op Ibrox in Glasgow. Haalt PSV haar missie? Scoor hoge odds bij return PSV Eindhoven – Rangers FC via Voetbalwedden!

Statistieken PSV Eindhoven – Rangers FC

Op Ibrox werd vorige week de heenwedstrijd van de Champions League play-offs gespeeld. PSV wist in Glasgow niet verder te komen dan een 2-2 gelijkspel, maar heeft nog altijd kans op een ticket naar de groepsfase van de Champions League. De ploeg die aanstaande woensdag wint, gaat door naar de loting van de poulewedstrijden op het hoogst Europese voetbaltoernooi.

PSV liep vorig seizoen de Champions League groepsfase mis. Het was toen Rangers FC die de Eindhovenaren passeerden op weg naar de loting. Net als vorige week werd het vorig seizoen een gelijkspel (2-2) op Ibrox. Rangers FC won de return in Eindhoven met 0-1 waardoor PSV verder ging in de groepsfase van de Europa League.

Odds PSV Eindhoven – Rangers FC

Dan de pre-odds die klaarstaan bij de wedstrijd PSV – Rangers. De hoogste odds hanteren de bookmakers bij een zege van de Schotse club. Komt Rangers FC winnen in het Philips Stadion, dan kan er een beloning van maximaal 4.50 keer het speelbedrag gewonnen worden.

Wordt het net als vorige week een gelijkspel tussen PSV en Rangers? Dan keren de wedkantoren tot maximaal 3.75 keer het speelbedrag uit aan voetbalgokkers die deze voorspelling voorafgaan aan de wedstrijd plaatsen.

Dan de beloningen bij een zege van PSV. Mochten de Eindhovenaren zegevieren voor eigen publiek, dan keren de bookmakers tot maximaal 1.67 keer de inleg uit. Check alle actuele odds in het 1×2 spelsysteem op Voetbalwedden.nl!

Speltypen

De Nederlandse bookmakers maken van de play-offs een groot feest. Er zijn nog twaalf teams in de race voor een plaatsje in de groepsfase van de Champions League. Er kunnen er zes mee naar de loting in Nyon. Voorspel welke ploegen dat zijn en scoor hoge odds als deze ploegen deze week ook echt doorstromen naar de groepsfase.

Arni Frederiksberg van Klaksvik is momenteel topscoorder van de Champions League play-offs. PSV’er Luuk de Jong staat op de vijfde plaats. De spits van PSV maakte er tot nu toe vier. Scoort De Jong ook tegen Rangers weer als de Schotse formatie op bezoek is in Eindhoven? Dan kunnen voetbalgokkers er hoge beloningen mee scoren.

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om te wedden op Champions League voetbal. Er zijn veel speltypen, speelstrategieën en inzetmogelijkheden om te wedden op PSV – Rangers of één van de andere wedstrijden in de play-offs. Er kan zo vroeg in het seizoen zelfs al gewed worden op de winnaar van Champions League 2023-2024. De bijbehorende pre-odds zijn torenhoog. Speel mee en ontdek via Voetbalwedden welk speltype jou het meest aanspreekt.

Voetbalwedden

Voetbal is de sport waar het meest op gewed wordt. De Champions League is één van de toernooien waarop de meeste voetbalweddenschappen gemaakt worden. De quoteringen bij de Champions League wedstrijden zijn dan ook niet verkeerd. Scoren kan alleen met een correcte voorspelling en inzetten bij betrouwbare bookmakers met geldige licenties. Meer informatie over de bookmakers en speelsystemen vind je op Voetbalwedden.nl!

Datum en tijdstip PSV Eindhoven – Rangers FC

De return PSV Eindhoven – Rangers FC staat gepland op woensdag 30 augustus om 21:00 uur in het Philips Stadion te Eindhoven. Gaan de Eindhovenaren winnen en de rest van het jaar Champions League wedstrijden spelen? Ga via Voetbalwedden.nl voor de beste deals en speel mee bij de betrouwbaarste bookmakerskantoren van ons land.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.