• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Deze week worden de halve finales van de TOTO KNVB beker afgewerkt. Op donderdag 3 maart gaan AZ Alkmaar en Ajax Amsterdam elkaar treffen in het AFAS Stadion te Alkmaar. Welke ploeg gaat er volgens jou door naar de finale dat op 17 april gespeeld wordt? Op Voetbalwedden.nl vind je betrouwbare bookmakers met hoge pre-odds voor de  TOTO KNVB beker halve finale AZ – Ajax!

Statistieken AZ – Ajax

AZ Alkmaar wist het tot de halve finale van de KNVB beker te schoppen door RKC Waalwijk in de vorige ronde uit te schakelen. De ploeg van trainer Pascal Jansen won met 0-4 van de ploeg in Waalwijk. In de achtste finale wist AZ al af te rekenen met FC Twente. In Enschede wist AZ met 1-2 te winnen.

Ajax Amsterdam versloeg in de vorige bekerronde Vitesse Arnhem met 5-0. De ploeg van trainer Erik ten Hag speelde in de achtste finale tegen Excelsior Maassluis en wist die wedstrijd zelfs met 9-0 te winnen.

De ploeg die doorstroomt naar de finale speelt daarin tegen Go Ahead Eagles of PSV Eindhoven. De twee ploegen gaan woensdag strijden om een plaats in de finale.

Odds AZ – Ajax

De quoteringen zijn zeer hoog ingedeeld voor de halve finale van het bekertoernooi. De hoogste pre-odds staat genoteerd bij een zege van AZ. Wint de ploeg van trainer Jansen, dan kun jij maximaal x4.95 keer je inleg scoren bij een correcte voorspelling.

De quotering bij een gelijkspel is niet veel minder waard. De online bookmakers keren x4.10 keer je speelbedrag uit als er geen ploeg wint in de reguliere speeltijd. Er zal dan een verlenging komen, maar voetbalwedders die een gelijkspel hadden voorspeld, kunnen dan x4.10 keer hun speelbedrag tegemoet zien.

Een zege en finaleplaats van Ajax Amsterdam is in de pre-fase goed voor een quotering van x1.65 keer je speelbedrag. Check de pre-odds in het 1×2 spelsysteem van de bookmakers en vergelijk de bookmakers voordat je een voorspelling plaats.

Speltypen

De diverse speltypen van de bookmakers maakt wedden op voetbal nog leuker. Een leuke goktip is het voorspellen hoe de halve finale in Alkmaar verloopt. Verwacht je dat AZ binnen de reguliere speeltijd gaat winnen, dan hebben de online bookmakers een quotering van x4.15 voor je paraat staan. Weten de Alkmaarders zich in de verlenging van de wedstrijd te plaatsen voor de finale, dan kan je bookmakersuitkering oplopen tot x20.00 keer je speelbedrag.

Ook voor Ajax hanteert bookmaker TOTO deze speltype. Winst van Ajax binnen de reguliere speeltijd staat momenteel op een quotering van x1.52 keer de inleg. Mocht de ploeg van trainer Ten Hag zich in de verlenging van de wedstrijd plaatsen voor de eindstrijd, dan loopt de uitkering zelfs op tot x8.35 keer je speelbedrag. Kwalificeert Ajax zich pas na penalty’s dan doen de bookmakers er nog een schepje bij bovenop. TOTO keert voor deze spelstrategie momenteel x15.00 keer je speelbedrag uit.

Voetbalwedden

Voetbalwedden is er voor iedereen van 18 jaar en ouder. Als je ook nog wat voetbalkennis hebt, dan kan je er al snel leuke winsten uithalen. Doe dat wel altijd verantwoord en blijf je er van bewust dat je je speelbedrag ook kunt verliezen. Voetbalwedden heeft de beste, legale bookmakers voor je opgezocht waar je veilig kunt wedden op voetbal en hoge odds aanbieden voor AZ – Ajax!

Datum en tijdstip AZ – Ajax

Een voorspelling in de pre-fase dient tijdig binnen te zijn bij de online bookmakers. De bekerwedstrijd AZ Alkmaar – Ajax Amsterdam zal op donderdag 3 maart om 20:00 uur gespeeld gaan worden. Het duel wordt gespeeld in het AFAS Stadion. Vergelijk de bookmakers op Voetbalwedden.nl, zet in op de ploeg die volgens jou wint en win hoge pre-odds!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.