• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Aanstaande donderdag gaat Feyenoord proberen een ticket voor de finale van de UEFA Europa Conference League te veroveren. De ploeg van trainer Arne Slot won vorige week in de Kuip met 3-2 van de Franse ploeg. Stadion Vélodrome te Marseille is donderdagavond het decor van de return. Scoor hoge odds voor de halve finale Olympique Marseille – Feyenoord in de UEFA Conference League bij Voetbalwedden!

Statistieken Olympique Marseille – Feyenoord Rotterdam

Vorige week verliep de heenwedstrijd voor Feyenoord in de Rotterdamse Kuip uitstekend. De Franse ploeg begon fel aan de wedstrijd, maar het was Cyriel Dessers, die de wedstrijd opende met zijn treffer in de 18e minuut. Sinisterra zorgde even later voor 2-0 en de ploeg uit Rotterdam leek een makkelijke avond te gaan beleven.

Niets was minder waar, want in de 28e minuut stond het alweer 2-1 door een goal van Marseille-speler Dieng. Gerson maakte er vlak voor de thee zelfs 2-2 van waardoor Feyenoord aangeslagen de kleedkamer inging.

Na de thee herpakten de Rotterdammers zich direct weer. Dessers wist in de 46e minuut opnieuw te scoren. Het werd 3-2, maar daar bleef het dan ook voor de rest van die bijzonder voetbalavond bij ondanks een levensgrote kans voor invaller Jahanbakhsh (Feyenoord).

Odds Olympique Marseille – Feyenoord

De quoteringen in het 1×2 spelsysteem van de bookmakers staan het hoogst ingedeeld bij een gelijkspel in Marseille. Voetbalwedders kunnen maximaal x3.75 keer de inleg scoren als het aanstaande donderdag een gelijkspel wordt.

Wint Feyenoord? Dan keren de bookmakers niet veel minder uit. De maximale bookmakersuitkering bij winst van de Rotterdamse ploeg staat op dit moment op x3.25 keer je inleg.

Mocht Olympique Marseille winnen, dan mogen voetbalgokkers die hun geld op de Fransen hebben gezet rekenen op een quotering van een nog altijd fraai gemiddelde van x2.10 keer het speelbedrag.

Speltypen

Bij de bookmakers op Voetbalwedden maak je snel en gemakkelijk een combideal. Doe bijvoorbeeld een voorspelling in het 1×2 spelsysteem en voorspel ook de spelers die donderdagavond scoren voor hun ploeg. De quotering bij een scorende Cyriel Dessers in beide helften staat op maximaal x26.00 keer je inleg ingedeeld. Dat is een torenhoge pre-odd voor de aanvaller van Feyenoord; die dit seizoen het net vaak weet te vinden.

Verwacht je dat oud-Ajacied Arkadiusz Milik in beide helften van het duel voor zijn huidige werkgever Olympique Marseille gaat scoren? Dan kan je tot maximaal x15.00 keer je speelbedrag terugverdienen als je hierop inzet bij de online bookies.

Voorspel de manier van winnen als jij denkt te weten hoe de wedstrijd zal aflopen in Marseille. Kwalificeert de Franse ploeg zich in de reguliere speeltijd, dan staat daar een quotering van maximaal x3.40 keer je speelbedrag tegenover. Kwalificeert Feyenoord zich in de verlenging dan kan dat zelfs oplopen tot x15.25 keer je inleg. Check de odds en speltypen bij je bookmaker en voorspel de wedstrijd op jouw eigen manier.

Voetbalwedden

Deze uitwedstrijd van Feyenoord in de halve finale van de Conference League staat behoorlijk in de schijnwerpers. Nu de Rotterdammers in de heenwedstrijd heel wat indruk hebben gemaakt zijn veel voetballiefhebbers reuze benieuwd of de ploeg van trainer Slot erin slaagt de finale te halen. Het is al lang geleden dat een Nederlandse ploeg in een finale van een Europees toernooi stond. Er wordt dan ook veel gewed op de return van Feyenoord en dat resulteert zich in hoge pre-odds. Wil jij daarvan profiteren? Speel dan mee via Voetbalwedden en maak de perfecte bookmakerdeals.

Datum en tijdstip Olympique Marseille – Feyenoord

Weddenschappen in de pre-fase moeten voor donderdag 5 mei 21:00 uur binnen zijn, want dan begint de wedstrijd Olympique Marseille – Feyenoord. Het duel vindt plaats in stadion Vélodrome. Live wedden op deze wedstrijd kan ook. Log je in als de wedstrijd begint en check de actuele odds bij de bookmakers. Vergelijk, zet in en win via Voetbalwedden!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.